ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Topics

Περισσότερο καιρό στο ρετιρέ η Λίβερπουλ, αλλά… ζαλίστηκε!

Η Λίβερπουλ παρότι έμεινε τον περισσότερο καιρό στην κορυφή της Premier League, εν τέλει τα έκανε μαντάρα, με τις Άρσεναλ και Σίτι να διεκδικούν τον τίτλο.

Περισσότερο καιρό στο ρετιρέ η Λίβερπουλ, αλλά… ζαλίστηκε!

Οι οιωνοί για μεγάλο διάστημα της σεζόν ήταν με το μέρος της Λίβερπουλ αναφορικά με την κατάκτηση της Premier League. Ωστόσο, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ τα έκανε ρόιδο στο πιο κρίσιμο σημείο. Έτσι, έδωσε δικαίωμα στις αντιπάλους της να την προσπεράσουν και εν τέλει να τη βγάλουν από τη μέση για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εκεί που έπρεπε να νικήσει ή τουλάχιστον να κρατήσει τα προσχήματα η ομάδα του Κλοπ, τα «μούσκεψε». Στα ντέρμπι με τις Άρσεναλ και Σίτι δεν πήρε νίκες που θα της επέτρεπαν να ελπίζει για επιστροφή στην κορυφή μετά από τέσσερα χρόνια. Και παρότι έδειχνε μια σταθερότητα μέσα στη φετινή αγωνιστική περίοδο, οι συνεχόμενες γκέλες σε Αγγλία κι Ευρώπη τής έριξαν το ηθικό.

Το παράδοξο όμως ήταν πως η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ πέρασε τον περισσότερο καιρό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εντούτοις, όπως αποδείχθηκε επί χόρτου… ζαλίστηκε. Ειδικότερα, 87 μέρες τη βρήκαν πρώτη στο πρωτάθλημα, συγκριτικά με τις Άρσεναλ και Σίτι που έχουν περάσει 75 και 72 μέρες, αντίστοιχα. Με δεδομένο λοιπόν πως το πρωτάθλημα τελειώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι «κόκκινοι» θα διατηρήσουν αυτή την άτυπη πρωτιά.

Τότε ξεκίνησε το κακό για τη Λίβερπουλ

Αν ανατρέξουμε στα αποτελέσματα του συνόλου του Κλοπ, θα δούμε πως ο αποκλεισμός από το FA Cup στις 17 Μαρτίου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η αρχή της κατρακύλας. Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στο «Ολντ Τράφορντ», με γκολ του Ντιαλό στις καθυστερήσεις της παράτασης από πλευράς «κόκκινων διαβόλων». Ούτε στο ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο στις 7 Απριλίου δεν ήρθε το διπλό (2-2) για να ωθήσει τους παίκτες της Λίβερπουλ.

Σημαντικός παράγοντας φυσικά ήταν και η ήττα με 3-1 στο «Έμιρεϊτς» από την Άρσεναλ τον Φεβρουάριο. Έπειτα, ακολούθησε ο ηχηρός αποκλεισμός από την Αταλάντα στο Europa League. Ενώ ανάμεσα στα δυο ματς με τους «μπεργκαμάσκι», η Λίβερπουλ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας. Με το 2-0 στο «Γκούντισον Παρκ» να αποτελεί την οριστική ταφόπλακα στην υπόθεση τίτλος, από τη στιγμή που έδειξαν σοβαρότητα και σταθερότητα οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι στα δικά τους παιχνίδια. Και δίκαια οι δυο τους θα διεκδικήσουν αυτές τις μέρες το στέμμα της Premier League.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ