Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!
Champions League

Τεράστιο νέο για Αντσελότι και Ρεάλ ενόψει τελικού, μέσα ο παιχταράς!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει στο Λονδίνο τον Ορελιέν Τσουαμενί παρότι τραυματίστηκε στα ημιτελικά.

16.05.2024 | 21:42

Τρομερά τα νέα για τον Κάρλο Αντσελότι απ’ το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ορελιέν Τσουαμενί δείχνει πως ξεπερνάει τον τραυματισμό που υπέστη στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με την Μπάγερν Μονάχου και θα είναι διαθέσιμος στον μεγάλο τελικό της 1ης Ιουνίου με την Ντόρτμουντ στο «Γουέμπλεϊ».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι αρχικές ενδείξεις για τον διεθνή Γάλλο μέσο δεν ήταν και τόσο πολύ υπέρ των «μερέγχες» μετά τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι. Τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο, η κατάσταση του Τσουαμενί παρουσίασε ραγδαία εξέλιξη κι όπως ανέφερε και το γαλλικό RMC μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θα προλάβει να δώσει το «παρών» στη μεγάλη μάχη με τους Βεστφαλούς και τη διεκδίκηση της 15ης κούπας Champions League της «βασίλισσας».

Ο 24χρονος ανασταλτικός μέσος της Ρεάλ έχει 38 συμμετοχές φέτος με τρία γκολ και μία ασίστ. Αναμφίβολα θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο για τον Αντσελότι στον τελικό με τους Βεστφαλούς διεκδικώντας μάλιστα φανέλα βασικού.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version