Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H «Βασίλισσα» κρατά και του χρόνου τους… ιππότες στο κάστρο της!
Ρεάλ Μαδρίτης

H «Βασίλισσα» κρατά και του χρόνου τους… ιππότες στο κάστρο της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την Athletic ανανεώνει τα συμβόλαια των Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς για έναν χρόνο ακόμη.

17.05.2024 | 11:52

Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς! Δύο ποδοσφαιριστές με κοινή διαδρομή και ιστορία στη Ρεάλ Μαδρίτης! Δύο ηγέτες της «Βασίλισσας». Δύο πιστοί στρατιώτες που όλα αυτά τα χρόνια σηκώνουν στις πλάτες τους όλη την πετυχημένη διαδρομή της μαδριλένικης ομάδας σε Ισπανία και Champions League. Φέτος τα συμβόλαιά τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνονται.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εδώ και αρκετούς μήνες γίνεται συζήτηση για το αν πρέπει ή όχι η πρωταθλήτρια Ισπανίας να προχωρήσει και την επόμενη χρονιά μαζί τους. Να ανανεώσει ή όχι τα συμβόλαιά τους. Σήμερα, η Athletic και ο δημοσιογράφος της, Μάριο Κορτεγιάνα αναφέρουν πως η διοίκηση Πέρεθ πήρε την τελική της απόφαση σχετικά με τις περιπτώσεις των δύο βετεράνων ποδοσφαιριστών.

Διάβασε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης : «Κλείδωσε» ο τερματοφύλακας που θα παίξει στον τελικό του Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει νέα συμβόλαια συνεργασίας σε Κρόος και Μόντριτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έτοιμες τις προτάσεις επέκτασης των συμβολαίων των Κρόος (34) και Μόντριτς (38). Δείχνει έμπρακτα την εκτίμησή της στα πρόσωπα των δύο αστέρων και περιμένει αμφότερους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει ζητήσει πρώτος και καλύτερος από τη διοίκηση της Ρεάλ την ανανέωση των συμβάσεων των δύο παικτών. Ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως η παρουσία των Κρόος και Μόντριτς στην ομάδα είναι πολύ σημαντική τόσο στο χορτάρι όσο και στα αποδυτήρια. Είναι δύο σπουδαίες προσωπικότητες που ξέρουν πως να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις και να κατευθύνουν τα υπόλοιπα νεαρά αστέρια.

Μένει να δούμε αν οι δύο παίκτες έχουν διαφορετική άποψη. Τα ρεπορτάζ πάντως θέλουν και τους δύο να αποδέχονται την πρόταση που θα τους γίνει!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version