Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φυλάξει τα ρούχα της ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ προτού ξεκινήσει το Euro 2024.

17.05.2024 | 20:39

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι η Ρεάλ κρυφό καμάρι. Ο Κιλιάν Μπαπέ όσο περνούν οι μέρες πλησιάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου θα μετεγγραφεί ως ελεύθερος. Δεν έχει φανεί κάτι άλλο, κάποια άλλη ομάδα για τον Γάλλο σούπερ σταρ, ειδικά μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί οριστικά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως και να έχει πάντως, η Ρεάλ θέλει να τελειώσει με το ζήτημα αυτό το συντομότερο δυνατόν. Τόσο για επικοινωνιακούς λόγους όσο και να διασφαλίσει την υπογραφή του Μπαπέ μην τυχόν συμβεί κάτι το εντελώς απροσδόκητο κι απρόοπτο. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Marca, οι «μερέγχες» επιθυμούν να ανακοινώσουν τη συμφωνία τους με τον ποδοσφαιριστή πριν την έναρξη του Euro 2024, δηλ. στις 14 Ιουνίου.

Αξίζει να διαβάσεις: Η αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το Euro 2024

Τυπικά το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν τελειώνει στις 30 Ιουνίου. Δηλαδή θα έχει παρέλθει το μισό Εuro κι ο Μπαπέ θα θεωρείται παίκτης των Παριζιάνων ακόμα. Αυτό δεν το θέλει η Ρεάλ. Αντιθέτως, στοχεύει να υπάρχει το δικό της όνομα δίπλα σε εκείνο του Γάλλου σταρ που θα ηγηθεί της εθνικής του ομάδας στο τουρνουά της Γερμανίας.

Για να συμβούν όλα αυτά φυσικά θα πρέπει η Παρί Σεν Ζερμέν να ανάψει το «πράσινο φως» είτε οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια πριν την τελευταία μέρα του Ιουνίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version