ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι είπε την πραγματικότητα όμως ο Λαπόρτα λατρεύει το παραμύθι

Οι δηλώσεις του Τσάβι ήταν αν μη τι άλλο ρεαλιστικές. Ο Ζοάν Λαπόρτα όμως δεν μπορεί έτσι καθώς λατρεύει το παραμύθι!

Ο Τσάβι είπε την πραγματικότητα όμως ο Λαπόρτα λατρεύει το παραμύθι

Δεν πάνε πολλές ημέρες από εκείνη της μεγάλης χειραψίας στα γραφεία της Μπαρτσελόνα! Ζοάν Λαπόρτα, Ντέκο και Τσάβι έδωσαν τα χέρια μπροστά στις κάμερες και εγγυήθηκαν ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα με χαρά είδε τον 44χρονο τεχνικό να αλλάζει γνώμη, να αφήνει πίσω του τις αποχωρήσεις και να συνεχίσει στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας. Ο Λαπόρτα άλλωστε πολλές φορές με δηλώσεις του είχε τονίσει πως ήθελε να δει τον Τσάβι να παραμένει στην Μπαρτσελόνα όμως ο ίδιος δεν έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να τον μεταπείσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σήμερα τα πάντα άλλαξαν με έναν μαγικό τρόπο! Οι δηλώσεις του Τσάβι λίγες ώρες πριν το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος των «μπλαουγκράνα» με την Αλμερία (νίκη με 2-0) προκάλεσαν αναστάτωση στις τάξεις της διοίκησης. Τι είπε ο Τσάβι;

Νομίζω ότι ο Culé, ο Barcelonista, ο οπαδός, το μέλος πρέπει να καταλάβει ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο, για να ανταγωνιστείς τους κορυφαίους ανταγωνιστές, τόσο της Ρεάλ στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη. Έχουμε μια οικονομική κατάσταση που δεν έχει καμία σχέση με πριν από 25 χρόνια, όταν ερχόταν ο προπονητής και έλεγε ‘θέλω αυτόν και αυτόν’. Δεν είναι έτσι τώρα.

Δεν βρισκόμαστε στις ίδιες συνθήκες με άλλους συλλόγους που έχουν πολύ ευνοϊκές καταστάσεις fair play ή πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από τη δική μας. Ο Μπαρτσελονίστα πρέπει να το καταλάβει αυτό και έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και τον Ντέκο γι’ αυτό. Θα προσαρμοστούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε και δεν θέλουμε να παλέψουμε για τίτλους, αλλά αυτή είναι η κατάσταση της Μπάρτσα. Ο Cule πρέπει να καταλάβει ότι χρειαζόμαστε σταθερότητα και χρειαζόμαστε χρόνο. Θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε καλά πράγματα για να ανταγωνιστούμε», τόνισε.

Διάβασε επίσης: Διπλό… αγγαρεία η Μπαρτσελόνα με υπογραφή Φερμίν (vid)

Σωστά τα λόγια του Τσάβι – Έχει έτοιμο εδώ και καιρό τον Μάρκεζ ο Λαπόρτα

Στην ουσία ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ανέφερε με ειλικρίνεια στους δημοσιογράφους το πως έχει η κατάσταση στα οικονομικά της Μπαρτσελόνα. Με τα λόγια αυτά σωστά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να προετοιμάσει το κοινό της ομάδας για μια νέα σεζόν που η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους μεγάλους όντας σε μειονεκτική θέση. Οι δηλώσεις αυτές δεν άρεσαν στον Λαπόρτα.

Ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού συλλόγου λατρεύει να συντηρεί το… παραμύθι. Λατρεύει το επικοινωνιακό παιχνίδι και ο Τσάβι του το χάλασε. Γι’ αυτό και φθάσαμε στο σήμερα και στην διαφαινόμενη απόλυση του 44χρονου τεχνικού. Ο Τσάβι έδωσε στον Λαπόρτα αυτό που πραγματικά ήθελε. Ήξερε πως το καλοκαίρι ο Τσάβι θα πίεζε με κάθε τρόπο για μεταγραφές, για υπερβάσεις στο μπάτζετ με στόχο τη δημιουργία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικής ομάδας.

Ο Λαπόρτα όμως δεν ήθελε αυτή την πίεση. Ιδανικά θέλει έναν προπονητή που να μην έχει λόγο. Να βρίσκεται κάτω από τη δική του ομπρέλα και εκείνος να διευθύνει τα πάντα. Το μπάτζετ, τις κινήσεις εντυπωσιασμού, να καρπώνεται το νέκταρ της επιτυχίας από πιθανές νίκες. Ο Λαπόρτα είναι πρόεδρος παλιάς κοπής και αυτό βγάζει μάτι. Για αυτό και προσεχώς η Μπαρτσελόνα θα βρει τον νέο της προπονητή στο πρόσωπο του Ράφα Μάρκεζ. Στο πρόσωπο ενός νέου τεχνικού που και να θέλει δεν θα μπορεί να σηκώσει ανάστημα… Τις επόμενες ώρες τα καταλανικά ΜΜΕ θα βγάλουν στην επιφάνεια μεγάλα ονόματα της προπονητικής και θα τα συνδέσουν με τους «μπλαουγκράνα». Αλλά στο τέλος… Μάρκεζ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ