ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ ήθελε να δει τον Κιλιάν Μπαπέ στην Άρσεναλ, και είχε συναντηθεί με τον παίκτη στο σπίτι του.

Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!

Στην προσπάθειά του να υπογράψει τον Κιλιάν Μπαπέ στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ συναντήθηκε μυστικά με τους γονείς του αστέρα στο σπίτι τους. Ο Βενγκέρ αναγνώρισε από νωρίς τις δυνατότητες του Μπαπέ. Εκείνη την εποχή, ο Γάλλος ήταν ένας έφηβος που μόλις είχε γίνει δεκτός στο Clairefontaine, την εθνική ακαδημία ποδοσφαίρου της Γαλλίας, ακολουθώντας την πορεία των πρώην αστέρων της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί και Νικολά Ανέλκα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Βενγκέρ, κατανοώντας το μέγεθος του ταλέντου του Μπαπέ, έκανε ένα ταξίδι στη Γαλλία το 2013 για να συναντηθεί με τους γονείς του, σε μια προσπάθεια να τους πείσει να φέρουν τον γιο τους στην Αγγλία. Σκεπτόμενος αυτή τη συνάντηση στο ντοκιμαντέρ του «BBC»: «Μπαπέ», ο Βενγκέρ είπε: «Ξέρετε, κάποια στιγμή προσπάθησα να τον πείσω να έρθει στην Άρσεναλ. Ήμουν στο σπίτι του με τους γονείς του. Ήταν ένα χαρούμενο αγόρι. Ήθελε απλώς να παίξει ποδόσφαιρο και είχε το πάθος για το παιχνίδι».

Παρά τις προσπάθειες του Βενγκέρ, πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι διεκδικούσαν την υπογραφή του νεαρού παικταρά. Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Γάλλος δημοσιογράφος Χουλιέν Λάουρενς, το να φύγει από τη Γαλλία δεν ήταν ποτέ μέρος του σχεδίου για τον Μπαπέ. «Το να στείλουμε τον Κιλιάν να αναπτύξει το παιχνίδι του εκτός Γαλλίας δεν ήταν ποτέ μέρος του σχεδίου», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Σύλλογοι από όλη την Ευρώπη έλεγαν “έλα σε εμάς”. Ποτέ δεν είχε να κάνει με το κύρος του συλλόγου, γιατί θα μπορούσε να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Τσέλσι, στην Άρσεναλ, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν πάντα για την καλή ακαδημία, τους καλούς προπονητές και στο τέλος επέλεξε τη Μονακό». Μπαπέ

Η Άρσεναλ βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Μπαπέ

Απτόητος, ο Βενγκέρ ανανέωσε το ενδιαφέρον του για τον Μπαπέ το 2016, αφού ο νεαρός παίκτης άρχισε να διαπρέπει στη Μονακό. Παρά τις περαιτέρω συζητήσεις, οι προσπάθειες του Βενγκέρ ήταν και πάλι μάταιες, καθώς ο παίκτης υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μονακό. Ο Ζιλ Γκριμαντί, πρώην παίκτης της Άρσεναλ που έγινε σκάουτερ, το χαρακτήρισε ως «τη μεγαλύτερη απογοήτευση» της 15ετούς θητείας του.

Ο Γκριμαντί αφηγήθηκε: «Συναντήσαμε τους γονείς του στο Λονδίνο, οι οποίοι ήρθαν στο προπονητικό κέντρο και μαζί με τον Αρσέν και τον Ρίτσαρντ Λο [τότε επικεφαλής μεταγραφών] ταξιδέψαμε για να συναντήσουμε τον Μπαέ στη Νότια Γαλλία. Προσπαθήσαμε, και πραγματικά δε νομίζω ότι ήμασταν μακριά από το να τον αποκτήσουμε, αλλά αρνήθηκε το σχέδιο και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μονακό. Θα έλεγα ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση στα 15 χρόνια μου ως σκάουτερ της Άρσεναλ, το να μην πείσω τον Κιλιάν Μπαπέ να υπογράψει στον σύλλογο».

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ τρελάθηκε και θέλει τον Μπαπέ πριν το Euro!

Πρόσφατα, η Άρσεναλ συνδέθηκε ξανά με τον Μπαπέ, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, φαίνεται ότι θα ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο που έχει από μικρός στην καρδιά του, ως ελεύθερος.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ