ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

Τέτοιο αντίο δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Ρόις! (vid)

Ο Μάρκο Ρόις έζησε μία από τις πιο δυνατές στιγμές και εμπειρίες του στο εντός έδρας ματς της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την Ντάρμασταντ.

Τέτοιο αντίο δεν θα το σκεφτόταν ούτε ο Ρόις! (vid)

Ο Μάρκο Ρόις εδώ και μερικές εβδομάδες είχε κάνει γνωστό ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχαιρετούσε την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Την ομάδα της καρδιάς του. Ένα κομμάτι από την ίδια του την καρδιά και την καριέρα, αφού μαζί της πέρασε πολλές σπουδαίες και δύσκολες στιγμές στα 12 χρόνια παρουσίας του.

Το φινάλε που θα ζούσε, όμως, στο τελευταίο του παιχνίδι εντός έδρας ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ούτε ο ίδιος. Όλοι φώναζαν για εκείνον. Όλοι έπαιζαν για εκείνον. Ο ίδιος την περισσότερη ώρα ήταν με βουρκωμένα μάτια, όμως, σημείωσε ακόμη ένα υπέροχο γκολ για να κλείσει τον κύκλο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μάρκο Ρόις είδε την Μπορούσια Ντόρτμουντ να νικάει εντός έδρας με σκορ 4-0 την Ντάρμσταντ στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής. Αυτό ήταν το φινάλε εντός Γερμανίας. Μιας και την πρώτη ημέρα του Ιουνίου μπορεί να αποχαιρετίσει τους «κιτρινόμαυρους» με το πιο βαρύτιμο τρόπαιο: εκείνο του Champions League.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Όπως ήταν λογικό και επόμενο τα βλέμματα όλων ήταν πάνω σε ένα άτομο. Τον Μάρκο Ρόις. Ωστόσο, πέρα από τον Γερμανό στράικερ υπήρχαν και άλλοι λόγοι για να παρακολουθήσει κανείς το τελευταίο παιχνίδι εντός των γερμανικών συνόρων για την Μπορούσια Ντόρτμουντ που έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παράλληλα στρέφει την προσοχή της μόνο στον τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αρχική ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους που ήταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος. Τόσο μπροστά, όσο και πιο πίσω. Το 1-0 για τους Βεστφαλούς έγινε από τον Μάατσεν στο 30′. Στο 38΄ήταν η στιγμή που κουνήθηκε συθέμελα το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Ήταν η στιγμή που ο Ρόις ανέβασε τον δείκτη του σκορ σ το 2-0 με υπέροχο φάουλ στο 38′ και από εκεί και πέρα τίποτα μα τίποτα δεν έδειχνε ικανό να χαλάσει τόσο τη δική του γιορτή, όσο και της ομάδας του.

Τον δείκτη του σκορ ανέβασε στο 72′ ο Μπραντ που δείχνει να είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το κερασάκι στην τούρτα των γηπεδούχων μπήκε από τον Μάλεν στο 88′.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ