ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Η αυτοκρατορία της Σίτι μεγαλώνει: Πρωταθλήτρια για 4η σερί χρονιά! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 της Γουέστ Χαμ και κατέκτησε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά!

Η αυτοκρατορία της Σίτι μεγαλώνει: Πρωταθλήτρια για 4η σερί χρονιά! (vid)

Η αυτοκρατορία της Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν σταματάει. Αλλά μεγαλώνει! Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα παρουσιάστηκαν έτσι όπως έπρεπε στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι, επικράτησαν με σκορ 3-1 και έβαλαν… τέλος στα όνειρα της Άρσεναλ για κάποιο «δώρο». Πράγματα και θαύματα από τον Φιλ Φόντεν που σημείωσε δύο γκολ και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του!

Με αυτό το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι φτάνει τα τέσσερα συνεχόμενα, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου από καμία άλλη ομάδα! Ενώ στο σύνολο έφτασε τα δέκα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα για τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι. Άλλωστε γνώριζαν ότι ήθελαν μόνο τη νίκη, ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μην τους νοιάζει τι κάνει η Άρσεναλ με την Έβερτον.

Και όντως αυτό συνέβη. Μόλις στο 2′ η Σίτι άνοιξε το σκορ με τον Φόντεν. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή των Λονδρέζων και με μαγικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν έμειναν εκεί. Συνέχισαν να πιέζουν όσο περισσότερο γινόταν και έκαναν το ένα σουτ, μετά το άλλο με τον Αρεολά να λέει “όχι” στον Ντοκού.

Στο 18′ ο Φόντεν έδειχνε να μην υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Έτσι σημείωσε και δεύτερο γκολ με υπέροχο τελείωμα στο 18′ και έτσι έδωσε… αέρα στους περσινούς πρωταθλητές που έδειχναν να είναι με το ένα χέρι στην κούπα! Αλλά τα σχέδιά τους έμελλε να αλλάξουν για λίγο όταν στο 43′ ο Κούντους με μαγικό «ψαλιδάκι».

Το δεύτερο ημίχρονο είχε και πάλι τη Σίτι σε ρόλο οδηγού. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και την έχαναν πολύ δύσκολα τον έλεγχο. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ήταν αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο τους. Έτσι, σημείωσαν και τρίτο γκολ με τον Ρόδρι στο 59′ με τον Ισπανό χαφ να βρίσκει δίχτυα με δυνατό και συρτό σουτ, νικώντας για τρίτη φορά τον Αρεολά!

Από εκεί και πέρα τα επόμενα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τη Γουέστ Χαμ να μειώνει σε 3-2 με τον Κουφάλ, όμως, το γκολ του παίκτη της ομάδας από το Λονδίνο δεν μέτρησε ποτέ, αφού χρησιμοποίησε το χέρι του. Κάτι που είδε και το VAR. Έτσι, το 3-1 έμεινε ως το τέλος με τη Μάντσεστερ Σίτι να κατακτά ακόμη ένα πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ