Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποκαρδιωμένος ο Όντεγκαρντ: «Φτάσαμε τόσο κοντά!»
Άρσεναλ

Αποκαρδιωμένος ο Όντεγκαρντ: «Φτάσαμε τόσο κοντά!»

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, μίλησε για την σπουδαία σεζόν που έκανε τόσο ο ίδιος, όσο και η Άρσεναλ αλλά και για το πρωτάθλημα που χάθηκε!

20.05.2024 | 00:52

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ γι’ ακόμη μία σεζόν ήταν από τους βασικούς και καθοριστικούς παίκτες της Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα. Ο νεαρός μέσος με τα γκολ και τις ασίστ του κατάφερε να βοηθήσει σημαντικά τους Λονδρέζους στην πορεία τους για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος, μετά από 20 χρόνια!

Μάλιστα, ήταν αυτός που έδωσε ακόμη μία τελική πάσα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έβερτον στη νίκη με σκορ 2-1. Ο ταλαντούχος χαφ, όπως ήταν λογικό και επόμενο, στάθηκε τόσο στην ομαδική προσπάθεια που έγινε από πλευράς των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ. Αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μάρτιν Όντεγκαρντ:

«Όλη τη σεζόν παλέψαμε πολύ σκληρά για να φέρουμε εις πέρας ένα πολύ μεγάλο όνειρο. Τελικά δεν τα καταφέραμε. Και όπως έιναι λογικό και επόμενο είμαστε απογοητευμένοι για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Παρόλα αυτά είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για την πορεία μας. Για όλα όσα πετύχαμε μέσα στη σεζόν! Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά και όλους τους φιλάθλους μας. Είμαι ακόμα πολύ περήφανος για την πορεία που είχαμε όλη την αγωνιστική χρονιά. Αλλάξαμε για τα καλά επίπεδο στο club και πλέον όλοι πιστεύουν σε εμάς», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version