ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Η «Athletic» αποκάλυψε γιατί κανείς στην Premier League δεν… ακουμπάει τη Σίτι, παρά τις 115 παραβιάσεις!

Η αγγλική ιστοσελίδα «Athletic» έκανε γνωστό τον λόγο για τον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ακόμη τιμωρηθεί για τις παραβιάσεις της!

Η «Athletic» αποκάλυψε γιατί κανείς στην Premier League δεν… ακουμπάει τη Σίτι, παρά τις 115 παραβιάσεις!

Η Μάντσεστερ Σίτι γι’ ακόμη μία σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα στην Premier League. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δείχνουν μόνο την ποιότητά τους, αλλά και τη διάρκεια που έχουν. Γι’ αυτό κατάφεραν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουν την πρώτη θέση στην Αγγλία.

Επίτευγμα ιστορικό και μοναδικό. Μιας και καμία άλλη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο! Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι από την ώρα και τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι «πολίτες» έχουν εις βάρος τους 115 κατηγορίες δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Παράλληλα, η Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές με αφαίρεση βαθμών. Κάτι που έγινε σύντομα και άμεσα από την ώρα και τη στιγμή που τα οικονομικά τους δεδομένα δεν ήταν σωστά.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Φρίμπονγκ έκανε ένα τρελό δώρο σε κάθε συμπαίκτη του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο την έχει γλυτώσει. Αλλά κανείς δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή ιδέα για το πότε θα τιμωρηθεί ή θα αλλάξουν τα δεδομένα. Ή τέλος πάντων θα παρθεί μία τελική απόφαση για τις 115 κατηγορίες που βαραίνουν τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Athletic» υπάρχει λόγος, όπου οι αρχές δεν έχουν βάλει ακόμα το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Όπως υποστηρίζει η αγγλική ιστοσελίδα μέλη της αγγλικής κυβέρνησης σε συνομιλίες με δημοσιογράφους της «Athletic» ότι το εν λόγω θέμα προσπαθούν να το λύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό και μέλη της αγγλικής Κυβέρνησης έχουν πάει στο Άμπου Ντάμπι. Παρόλα αυτά το χρίζει «ιδιαίτερων χειρισμών» μιας και οι Άγγλοι δεν θέλουν να χαλάσουν τις επαφές τους και τις σχέσεις τους με τα ΗΑΕ που είναι γνωστό ότι βρίσκεται πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μιας και τα οικονομικά συμφέροντα είναι τεράστια! Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κανείς δεν... μιλάει!

Όλοι βλέπουν τι συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά κανείς δεν… μιλάει!

Στην Αγγλία άλλαξαν πολλά σε αρκετά επίπεδα από την ώρα και τη στιγμή που η Ρωσία εισέβαλλε στην Ουκρανία. Κάτι που οδήγησε στην έξοδο του Ρομάν Αμπράμοβιτς από την προεδρία της Τσέλσι, μιας και είχε πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πριν από πολλά χρόνια κανείς στην Premier League δεν έδειχνε να νοιάζεται για το που πηγαίνουν οι αγγλικές ομάδες και από που προέρχονται τα χρήματα για επενδύσεις και μεταγραφές. Αυτό έχει αλλάξει, έστω και λίγα, τα τελευταία χρόνια. Ακόμη και έτσι όμως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτιώσης.

Το θέμα της Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτι που απασχολεί κατά καιρούς τους συλλόγους και τους δημοσιογράφους της Αγγλίας. Όλοι μιλάνε γι’ αυτό και ξέρουν τι συμβαίνει. Ωστόσο, οι αρμόδιες αρχές δεν κάνουν τίποτα για να λύσουν αυτό το πρόβλημα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ