ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουκάκου»!

Η Τσέλσι και ο Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται πως έχουν συμφωνία κυρίων για το μέλλον του Βέλγου επιθετικού.

«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουκάκου»!

Η Τσέλσι αναζητά 45 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Ρομέλου Λουκάκου κατά τη διάρκεια της επερχόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς στο «GIVEMESPORT». Ο Βέλγος επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από το Στάμφορντ Μπριτζ, με έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. Ο Λουκάκου είχε την ευκαιρία να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά προτίμησε να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρόμα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Λουκάκου είχε μια παραγωγική σεζόν στο Στάντιο Ολίμπικο, πετυχαίνοντας 21 γκολ σε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Παρά την επιτυχία αυτή, ο 31χρονος δε βρίσκεται στα σχέδια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, καθώς η Τσέλσι στοχεύει στη μείωση των εξόδων που έχει λόγω μισθών και στη δημιουργία εσόδων μετά από δύο χρόνια σημαντικών δαπανών υπό τον ιδιοκτήτη Τοντ Μπόελι.

Αρκετοί άλλοι παίκτες της Τσέλσι αναμένεται να αποχωρήσουν από τον σύλλογο μαζί με τον Λουκάκου, ο οποίος αυτή τη στιγμή αξιολογεί τις επιλογές του. Μάλιστα, πιθανή επιστροφή στην Ιταλία είναι στο προσκήνιο, με διάφορες ομάδες της Serie A να εκφράζουν ενδιαφέρον για την απόκτηση των υπηρεσιών του. Τσέλσι

Τσέλσι και Λουκάκου θα χωρίσουν τους δρόμους τους για 45 εκατομμύρια

Μεταξύ των ενδιαφερομένων, η Νάπολι έχει αναδειχθεί ως πιθανός προορισμός για τον Λουκάκου, σύμφωνα με τον Τζέικομπς: «Η Τσέλσι ζητάει 45 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρομέλου Λουκάκου. Το ποσό δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι, όταν έγινε δεκτή η προσφορά της Αλ Χιλάλ σε αυτή την τιμή, αλλά ο Λουκάκου επέλεξε να παραμείνει στην Ιταλία. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ρήτρα αποδέσμευσης, υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ της Τσέλσι και του Λουκάκου ότι θα πωληθεί αν υπάρξει προσφορά αυτής της αξίας. Ενώ το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία συνεχίζεται, δεν περιλαμβάνει πλέον την Αλ Χιλάλ. Η Νάπολι θα μπορούσε να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος, καθώς ο νέος αθλητικός διευθυντής της, Τζιοβάνι Μάννα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραλίγο μετακίνηση του Λουκάκου στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι».

Σε περίπτωση που ο Λουκάκου ενταχθεί στη Νάπολι, θα είναι ο τρίτος του σύλλογος στη Serie A. Το περασμένο καλοκαίρι, ήταν κοντά στο να υπογράψει με τη Γιουβέντους, αλλά ο σύλλογος του Τορίνο αποφάσισε να διατηρήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, με αποτέλεσμα να χαλάσει η συμφωνία με την Τσέλσι.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» ο Τιάγκο Σίλβα στο αντίο του στην Τσέλσι (vid)

Τη φετινή σεζόν, ο Λουκάκου απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία του στη Serie A, και η επιλογή του να απορρίψει μια επικερδή μετακίνηση στο Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας υπογραμμίζει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Καθώς πλησιάζει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, ο Λουκάκου αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή αρκετών κορυφαίων συλλόγων και η Τσέλσι είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει αν δεχθεί μία ικανοποιητική πρόταση.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ