ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Αρχηγικές δηλώσεις από Όντεγκαρντ: «Θέμα χρόνου οι κούπες»

O αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Όντεγκαρντ, δείχνει και δηλώνει σίγουρος για το μέλλον των Λονδρέζων και τις επιτυχίες που θα έρθουν.

Αρχηγικές δηλώσεις από Όντεγκαρντ: «Θέμα χρόνου οι κούπες»

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ ήταν και στο εντός έδρας ματς της Άρσεναλ, με αντίπαλο την Έβερτον, ένας από τους πρωταγωνιστές των Λονδρέζων. Ο Νοργηγός χαφ έδωσε και τις δύο ασίστ στα γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Premier League.

Ωστόσο, ακόμα και αυτοί οι τρεις βαθμοί δεν έφταναν για τους «κανονιέρηδες», ώστε να στερήσουν από τη Μάντσεστερ Σίτι το πρωτάθλημα. Να γίνουν εκείνοι οι επόμενοι πρωταθλητές Αγγλίας για πρώτη φορά, μετά από 20 χρόνια!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Φρίμπονγκ έκανε ένα τρελό δώρο σε κάθε συμπαίκτη του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ, όμως, παρά την πικρία και τη δυσαρέσκειά του για το πως έκλεισε η σεζόν δεν το βάζει κάτω. Δεν το παρατάει. Ο αρχηγός της Άρσεναλ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου τόνισε ότι τα καλύτερα έρχονται για εκείνον και τους συμπαίκτες του, αφού κάθε χρόνο πάνε από το καλό στο καλύτερο!

Οπότε τα τρόπαια είναι απλά θέμα χρόνου… Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μάρτιν Όντεγκαρντ:

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μάρτιν Όντεγκαρντ:

«Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε, έστω και με δυσκολία την Έβερτον στο τέλος. Το να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη μπροστά στον κόσμο μας, μέσα στο σπίτι μας, ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Αυτό που ήταν να κάνουμε εμείς το κάναμε με επιτυχία. Ωστόσο, δεν μας ευνόησε το άλλο αποτέλεσμα στο ματς με τη Σίτι, οπότε δεν κλείσαμε τη σεζόν ιδανικά. Όμως, φτάσαμε πολύ κοντά.

Κάθε φορά κάνουμε ολοένα και μεγαλύτερα βήματα. Αν μας συγκρίνει κάποιος σχετικά με την περασμένη σεζόν θα δει εύκολα ότι ήμασταν καλύτεροι και σε πολλές περιπτώσεις αρκετά πιο ώριμοι και κάναμε ένα σπουδαίο ρεκόρ νικών. Τα πάμε πολύ καλά, οπότε αυτό με κάνει να πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι πιο μεγάλες κούπες για εμάς.

Εμείς χρειάζεται να πιέσουμε όσο περισσότερο γίνεται από την πλευρά μας. Σαφώς και δικαιούμαστε να είμαστε λίγο απογοητευμένοι με όλα όσα συνέβησαν στο τέλος. Φτάσαμε πολύ κοντά. Αλλά αν κοιτάξεις κανείς γενικά τη σεζόν θα καταλάβει και θα δει πόσο σπουδαία ήταν η πορεία μας. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και για την ομάδα. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο και για τον κόσμο γενικότερα.

Η υποστήριξη που είχαμε από τον κόσμο τόσο εντός όσο και εκτός έδρας ήταν κάτι τόσο σημαντικό και τόσο ωραίο για εμάς. Τους λατρεύουμε τόσο πολύ και πιστεύω ότι του χρόνου θα καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο μας ακόμη πιο χαρούμενο και να του χαρίσουμε μερικά μεγάλα τρόπαια», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ