ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ιταλία «ξέρανε» με γκολάρα την Κροατία στο 90+8′! (vids)
Silent…(S)pain! (vid)
Ζει όνειρο ο Μόντριτς: Ανοίγει το σκορ μετά το χαμένο του πέναλτι! (vids)
Η μεγάλη επέμβαση του Ράγια στον «κεραυνό» του Ασλάνι! (vid)
Κροατία – Ιταλία: Οι Ιταλοί έφτασαν δύο φορές… δίπλα στο γκολ! (vids)
Η Ισπανία άνοιξε το σκορ με την… τέλεια επίθεση! (vid)
Ο Ντοναρούμα απομάκρυνε την «βολίδα» του Σούτσιτς! (vid)
Euro 2024: Η Αλβανίδα που… τράβηξε πάνω της τα βλέμματα! (vid)
Η Ρεάλ πάει να «κλείσει» τον… επόμενο Μέσι!
Η Παρί ενδιαφέρεται για την χαφάρα της Ρεάλ Μπέτις!
Λεβερκούζεν: Αγγλική ομάδα θέλει να «κλέψει» την ταλεντάρα της!
Ανανέωσε με την Ίντερ ο 18χρονος, Χρήστος Αλεξίου! (pic)
Το ΕΠΙΚΟ βίντεο της Μπαρτσελόνα για τα γενέθλια του Μέσι!
Εκτέθηκε η UEFA: «Δεν έμαθαν από τον Έρικσεν και έδειχναν replay του Βάργκα!»
Copa America: Τα «έφτυσε» ο πιο καθοριστικός παίκτης της Αργεντινής!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Τσέλσι: «Άκυρο» σε κάθε πετυχημένο… πρώην!

Η Τσέλσι έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει για τον επόμενο προπονητή της και ποιος μπορεί να αναπληρώσει το κενό του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τσέλσι: «Άκυρο» σε κάθε πετυχημένο… πρώην!

Η Τσέλσι ξεκινάει και πάλι από την αρχή. Από το μηδέν. Μετά από μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά σίγουρα θετικό πρόσημο στο κλείσιμο οι Λονδρέζοι πήραν μία… περίεργη απόφαση. Να διώξουν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Όπως έκαναν γνωστό οι «μπλε», μέσω της επίσημης ανακοίνωσής τους οι δύο πλευρές έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους.

Κάτι που δεν περίμενε και δεν έβλεπε κανένας να έρχεται. Δεν υπήρχαν φήμες. Δεν υπήρχαν γκρίνιες. Όχι τουλάχιστον δημόσια και μπροστά από τις κάμερες. Ειδικά μετά το τελευταίο σερί με δυνατά και θετικά αποτελέσματα όλα έδειχναν ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα έμενε στο Λονδίνο, αφού είχε ήδη βάλει γερές βάσεις για την επόμενη σεζόν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Φρίμπονγκ έκανε ένα τρελό δώρο σε κάθε συμπαίκτη του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Η Τσέλσι πλέον ψάχνει προπονητή. Και όπως μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει ήδη τα ονόματα που δίνουν και παίρνουν είναι πολλά. Η κουβέντα που υπάρχει είναι αν οι Λονδρέζοι θα κινηθούν για κάποιον από τους: Τόμας Τούχελ, Ζοσέ Μουρίνιο ή Αντόνιο Κόντε. Όλοι έχουν περάσει από την Τσέλσι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο, προς το παρόν η «Daily Telegraph» αναφέρει ότι στόχος της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου δεν είναι κανένας από τους παραπάνω προπονητές. Μιας και επιθυμεί να φέρει κάποιο νέο και φρέσκο πρόσωπο. Κάποιον άφθαρτο που θα μπορέσει να οδηγήσει τον σύλλογο όσο πιο μακριά και όσο πιο ψηλά γίνεται από την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Τσέλσι: Και τώρα... τι;

Τσέλσι: Και τώρα… τι;

Κανείς δεν ξέρει ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι. Τι σχέδιο θα έχει ή ποιους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα θέλει να κρατήσει ή να διώξει. Τι budget θα έχει να διαχειριστεί και ποιοι θα είναι οι στόχοι του. Όχι μόνο στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και γενικότερα στον σύλλογο.

Η απόφαση για τον τερματισμό της συνεργασίας της Τσέλσι με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο περισσότερο με άλμα προς τα πίσω μοιάζει για την ώρα, παρά για βήμα προς τα μπροστά!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ