Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άνοιξε την καρδιά του ο Κρόος: «Θα μείνω στη Μαδρίτη!»
Ρεάλ Μαδρίτης

Άνοιξε την καρδιά του ο Κρόος: «Θα μείνω στη Μαδρίτη!»

Ο Τόνι Κρόος ξεκαθάρισε ότι δεν θα φύγει από τη Μαδρίτη ακόμα και όταν βγάλει μια για πάντα τη φανέλα της Ρεάλ.

22.05.2024 | 23:46

Η απόφαση του Τόνι Κρόος να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το Euro 2024 να σταματήσει το ποδόσφαιρο συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον στην ισπανική επικαιρότητα. Σε δηλώσεις του ο Γερμανός διεθνής μέσος εκμυστηρεύτηκε πως παρότι θα φύγει από τη «βασίλισσα», δεν θα εγκαταλείψει τη Μαδρίτη, αφού έχει συνηθίσει στην ισπανική πρωτεύουσα τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο έμπειρος χαφ περιμένει τον τελικό του Champions League την 1η Ιουνίου για να κατακτήσει το 7ο τρόπαιο της καριέρας του! Στο πλαίσιο αυτό, προέβη σε ορισμένες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την «ομάδα της ζωής του», ενώ τόνισε και πως οι κερδοσκοπικές επιχειρήσεις δεν τον απέσπασαν από τον στόχο του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τόνι Κρόος:

«Δεν είναι εύκολη απόφαση να αφήσω τον σύλλογο της ζωής μου, αυτό το σπίτι που βρήκα εδώ. Τουλάχιστον μόνο για τον σύλλογο, θα μείνω εδώ (στη Μαδρίτη) για να ζήσω. Πάντα προσπαθούσα να είμαι όσο το δυνατόν πιο πιστός. Όταν σκέφτομαι πόση κερδοσκοπία υπήρχε κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ετών… Ποτέ δεν υπήρχε ίχνος αλήθειας. Για μένα υπήρχε μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης εκείνα τα χρόνια. Είναι κάτι ξεχωριστό. Υπάρχει ευγνωμοσύνη και από τις δύο πλευρές, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε κακή συμφωνία μαζί μου.

Σημασία των συλλόγων στους οποίους έπαιξα πριν από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Τελικά, αυτό με έκανε αρκετά δυνατό για να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό.

Ο τρόπος με τον οποίο μας υποδέχθηκαν ήταν πολύ ιδιαίτερος. Δεν είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να παίξω καλά & μετά να με αγαπήσουν. Ένιωσα ότι με δέχτηκαν αμέσως στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης. Με την πάροδο των χρόνων, έγινε μια σχέση που ακόμα και σήμερα θεωρείται αχώριστη

Όσο διασκεδαστικό κι αν είναι αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου, μερικές φορές σκέφτεσαι: “Ουάου, ταξιδεύω για 3 ημέρες, σε ένα ξενοδοχείο, τι θα μπορούσα να κάνω στο σπίτι σε αυτό το διάστημα;”. Αυτές οι σκέψεις με στοιχειώνουν εδώ και αρκετό καιρό», είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι Κρόος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version