ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Serie A

Νίκη σε «νεκρό χρόνο» η σίγουρα Ευρωπαία, Φιορεντίνα, πριν τον Ολυμπιακό (vids)

Μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Κάλιαρι πήρε η Φιορεντίνα στην έδρα της Κάλιαρι λίγες μέρες πριν το μεγάλο ραντεβού με τον Ολυμπιακό.

Νίκη σε «νεκρό χρόνο» η σίγουρα Ευρωπαία, Φιορεντίνα, πριν τον Ολυμπιακό (vids)

Στο 103′ η Φιορεντίνα πέτυχε το γκολ της μεγάλης ανατροπής η Φιορεντίνα στην έδρα της Κάλιαρι. Ο Αρτούρ Μέλο με πέναλτι νίκησε τον Αρέστι (σ.σ. μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Σκουφέτ) και χάρισε το υπερπολύτιμο τρίποντο στους «βιόλα» που κλείδωσαν την ευρωπαϊκή τους παρουσία για του χρόνου. Μιας και ανέβηκαν στους 57 βαθμούς, με την 9η Τορίνο να είναι στο -4 και τη 10η Νάπολι στο -5. Δηλαδή, η περσινή πρωταθλήτρια Ιταλίας, του χρόνου θα μείνει εκτός Ευρώπης!

Κάπως έτσι η ομάδα του Ιταλιάνο θα έρθει στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό έχοντας στα ύψη την ψυχολογία της. Απόψε όμως χάλασε το κύκνειο άσμα του Κλαούντιο Ρανιέρι στους ποδοσφαιρικούς πάγκους. Ο Ιταλός πολύπειρος προπονητής μερικά λεπτά πριν το γκολ του Αρτούρ ήταν μες στα χαμόγελα, μιας και η ομάδα του είχε κάνει την ανατροπή. Όμως, ήρθε η ανατροπή στην ανατροπή για τη Φιορεντίνα και ο Ρανιέρι έφυγε ηττημένος από το γήπεδο που τον αποθέωσε σαν θεό. Και στα 72 του χρόνια ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του ματς στους πάγκους.

Δείτε ξανά: Άπαντες ύμνησαν τον Ρανιέρι, μέχρι και ο διαιτητής!




Μετά από 38 χρόνια τεράστιας καριέρας είπε «αντίο» στην προπονητική. Καταχειροκροτήθηκε από οπαδούς, τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ και ο ίδιος αντεπέδιδε το χειροκρότημα.

Στο αγωνιστικό μέρος και κόντρα στη ροή του ματς και με τον Τερατσάνο να έχει κάνει τρεις σωτήριες επεμβάσεις στα πρώτα 30 λεπτά η Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ. Στο 39΄ με το 8ο εφετινό του γκολ στο πρωτάθλημα (έσπασε το ατομικό του ρεκόρ σε μία σεζόν) ο 34χρονος μέσος, Τζάκομο Μποναβεντούρα, έβαλε μπροστά στο σκορ τους «βιόλα»!




Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 64′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Ντεϊόλα, γκολ που κατακυρώθηκε μετά και τη σύμφωνη γνώμη του VAR καθώς ο σκόρερ ξεκίνησε από οριακή θέση πριν νικήσει τον Τερατσάνο.




Στο 87′ ο Κίνγκστον με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έφερε προσωρινά… τούμπα το ματς δίνοντας την πρωτοπορία στο σκορ στους γηπεδούχους, ωστόσο, στο 89′ ο Γκονζάλες ισοφάρισε για τους «βιόλα» και στο 90’+12 ο Αρτούρ Μέλο με πέναλτι που κέρδισε ο Μπελτράν διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ