Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Αντσελότι εξήγησε τι εστί… Ρεάλ: «Αυτό παθαίνει όποιος έρχεται εδώ» (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντσελότι εξήγησε τι εστί… Ρεάλ: «Αυτό παθαίνει όποιος έρχεται εδώ» (vid)

Ο Κάρλο Αντσελότι ανυπομονεί για το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς!

23.05.2024 | 18:53

Ο Κάρλο Αντσελότι προετοιμάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια ακόμα ιστορική βραδιά κόντρα στην Ντόρτμουντ για τον τελικό του Champions League!

Αν μη τι άλλο ο Ιταλός κόουτς έχει φάει με το κουτάλι αυτά τα σπουδαία ματς… και αναφέρθηκε στην νοοτροπία που αποκτάει κάθε ποδοσφαιριστής που φοράει την φανέλα των Μαδριλένων, ενώ ξεκαθάρισε πως η φιλοσοφία του είναι να δίνει ελευθερία στους ποδοσφαιριστές του.

Επιπλέον δήλωσε πως το πάθος του για αυτό που κάνει είναι… το μεγάλο του ατού!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είναι δύσκολο να εξηγήσω τι νιώθει ένας παίκτης όταν φοράει αυτή τη φανέλα. Είναι η ιστορία και η παράδοση αυτού του συλλόγου. Αυτή η ομάδα παικτών αισθάνεται κάτι ξεχωριστό όταν βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό μας κάνει να παίρνουμε την ενέργεια που κανείς δεν περιμένει», ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η φιλοσοφία μου; Πιστεύω πολύ στη δημιουργικότητα των παικτών όταν έχουν την μπάλα και δεν θέλω να τους ζαλίζω με προκαθορισμένα σχήματα, αλλά το αφήνω στην ατομική τους πρωτοβουλία. Προφανώς υπάρχει η δουλειά χωρίς μπάλα, η θυσία και η συγκέντρωση, στα οποία επιμένω περισσότερο σε επίπεδο τακτικής, αλλά η δημιουργικότητα είναι σίγουρη, ειδικά σε παίκτες σαν τους δικούς μας, με τόσο ταλέντο», τόνισε ο Ιταλός κόουτς.

«Θα πω δύο πράγματα. Αυτό είναι πάθος και όχι εμμονή. Νομίζω ότι η εμμονή είναι μια ασθένεια και ευτυχώς δεν έχω εμμονή. Το πάθος κυριαρχεί πάντα και αυτό είναι που με κρατάει. Ο τελικός του Champions League είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και το πιο όμορφο για να ζήσετε», είπε ο Αντσελότι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version