ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Europa Conference League

Ο Ιμπόρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Sportsking: «Έδειξα σε όλους ποιος πραγματικά είμαι» (vid)

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Sportsking.gr στη media day του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Φιορεντίνα.

Ο Ιμπόρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Sportsking: «Έδειξα σε όλους ποιος πραγματικά είμαι» (vid)

Λίγο μετά τον Απόστολο Αποστολόπουλο, στην κάμερα του Sportsking.gr μίλησε ένας εκ των πιο έμπειρων παικτών του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Βιθέντε Ιμπόρα ο οποίος τον τελευταίο καιρό πιστοποιεί ακριβώς για ποιον λόγο τον απέκτησε η ελληνική ομάδα πέρσι το καλοκαίρι. Ο 36χρονος ανασταλτικός μέσος αν και δεν ξεκίνησε τόσο καλά τη σεζόν εξελίχθηκε σε βασικό πυλώνα του κέντρου ειδικά στα τελευταία παιχνίδια του Conference League.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η εμπειρία και η ποιότητά του έχουν υπερνικήσει την εκ των πραγμάτων μείωση της εκρηκτικότητάς του λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Ιμπόρα βγάζει σιγουριά στα χαφ και συνάμα μια ηρεμία που τη χρειαζόταν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ. Φέτος ο έμπειρος Ισπανός μέσος έχει αγωνιστεί σε 29 αναμετρήσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα σκοράροντας ένα γκολ στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και στο 4-0 επί της Κηφισιάς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ιμπόρα

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βιθέντε Ιμπόρα στο sportsking.gr:

Πολλοί από τους οπαδούς του Ολυμπιακού κι όχι μόνο δεν σε πίστεψαν στην αρχή. Οι τελευταίες σου εμφανίσεις ως βασικός μέχρι να φτάσεις στον τελικό, αποτελούν μια απάντηση προς αυτούς; «Τους καταλαβαίνω γιατί πιθανώς δεν με ξέρουν καλά. Απλά είδαν την ηλικία μου κι είναι λογικό. Τους προηγούμενους μήνες δεν ήμουν στο κατάλληλο επίπεδο για πολλούς λόγους. Αλλά το σημαντικότερο για μένα ήταν να παλεύω καθημερινά για να βελτιωθώ και να πάρω την ευκαιρία μου. Προκειμένου να δείξω στους οπαδούς ποιος είμαι και το σημαντικότερο να βοηθήσω την ομάδα να γίνει πρωταθλήτρια. Είμαι χαρούμενος επειδή μετά από σκληρή δουλειά έδειξα τι είδους ποδοσφαιριστής είμαι».

Έχεις παίξει σε τεράστιους συλλόγους, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Λέστερ. Ποιο κοινό ήταν το δυνατό για σένα; Δεν υπάρχει παρεξήγηση αν δεν απαντήσεις αυτούς του Ολυμπιακού. «Θεωρώ κάθε κοινό είχε ξεχωριστό τρόπο να δείξει το ποιόν του. Έχω μόνο καλά λόγια για τους φίλους του Ολυμπιακού. Είναι παθιασμένοι, δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα σε κάθε παιχνίδι. Είναι ένας ακόμα παίκτης για εμάς στο γήπεδο, έτσι μου αρέσει η ατμόσφαιρα. Ελπίζω στον τελικό να έχω το ίδιο αίσθημα όπως στο “Καραϊσκάκη”».




Έγινε τελικά φάουλ σε σένα στο ακυρωθέν γκολ της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ; «Ήταν φάουλ. Ένιωσα ότι μου τράβηξαν τη φανέλα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να καθαρίσω τη φάση, ήταν καθαρό φάουλ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ