ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ολλανδία «πάτησε» την Πολωνία – Ανατροπή… με σούπερ ήρωα τον Βέγκχορστ! (vid)
Γαλλία: Ο Ντεσάμπ μηδενίζει τα δύο αστέρια της Ρεάλ – Καμία εμπιστοσύνη!
Ο Ραφίνια δίκασε τον Ροναλντίνιο: «Μας ζητούσες εισιτήρια και τώρα… λες άλλα»
«Μυθική πρόταση στον Γκουαρντιόλα – Έτσι τον κρατάει για πάντα η Σίτι!»
Την έχει «τσακίσει» η Ολλανδία – Ισοφαρίζει την Πολωνία με Γκάκπο… και τύχη (vid)
ΓΚΟΛ η Πολωνία – Ο Φαν Ντάικ τα έκανε… μαντάρα και τρέχει η Ολλανδία (vid)
Ο Καφού μίλησε: «Αυτός είναι ο κορυφαίος μπακ στον κόσμο! Κάνει τα πάντα»
«Πολυμήχανοι» Άγγλοι – Το νέο σύνθημα τους για το EURO… τα σπάει (vid)
EURO: Έκτακτο – Η αστυνομία πυροβόλησε άνδρα με τσεκούρι και αξίνα! (vid)
Τσέλσι: Πέρσι τον πήρε και φέτος είναι έτοιμη να τον πουλήσει!
Υπέροχη κίνηση: Ο Πάβλοβιτς έχασε το Euro και η Μπάγερν του ανανέωσε το συμβόλαιο!
Ροναλντίνιο: «Θα υποστηρίξω την Βραζιλία όσο ποτέ ξανά»!
«Ούτε ο Μέσι δεν ήταν τόσο καλός όσο ο Γιαμάλ»!
Ρεάλ και Σίτι μονομαχούν για το wonderkid της Ρίβερ Πλέιτ!
Μήνυμα… αντεπίθεσης από τον Μόντριτς!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Βασίλισσα» έχει βρει τους δύο της… Βασιλιάδες!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο ρόστερ της δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, τους Βινίσιους Τζούνιορ και Τζουντ Μπέλινγχαμ, και αυτοί την οδηγούν στην κορυφή όχι μόνο της Ισπανίας αλλά και της Ευρώπης.

Ρεάλ Μαδρίτης: Η «Βασίλισσα» έχει βρει τους δύο της… Βασιλιάδες!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί ακόμη μία τρομερή σεζόν. Υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι, η ισπανική ομάδα κατέκτησε με ευκολία την La Liga, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα πίσω της με περισσότερους από 10 βαθμούς διαφορά. Την ίδια ώρα, η «Βασίλισσα» έφτασε σε ακόμη έναν τελικό του UEFA Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ με στόχο να πανηγυρίσει για 15η φορά την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Εννοείται πως όλοι έχουν συμβάλει σε αυτή την πορεία. Από τον Λουνίν, ο οποίος έχει καταφέρει να καλύψει και με το παραπάνω το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Τιμπό Κουρτουά και έδειξε πως η Ρεάλ έχει δύο… σχεδόν ισάξιους τερματοφύλακες, έως τον Χοσελού, ο  οποίος ήρθε για μία επιπλέον λύση από τον πάγκο και έχει πετύχει μερικά από τα πιο σημαντικά γκολ της σεζόν για τους «Λος Μπλάνκος». Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως δύο παίκτες έχουν τον πιο κομβικό ρόλο στη φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Βινίσιους Τζούνιορ και Τζουντ Μπέλινγχαμ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εδώ και χρόνια είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, όμως φέτος έχει αποδείξει την αξία του. Πέρσι, ο Βινίσιους είχε μαζί του τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος «κουβάλησε» στις πλάτες του ένα μεγάλο κομμάτι της επίθεσης. Όμως, φέτος έχει πέσει σχεδόν όλο στον «Βίνι» και αυτός δεν έχει απογοητεύσει.




Ρεάλ

Η Ρεάλ βλέπει τους Μπέλινγχαμ και Βινίσιους να κάνουν τα πάντα

Ο 23χρονος στο Πρωτάθλημα έχει πετύχει 15 γκολ σε 25 ματς και έχει δώσει και 6 ασίστ. Αρκετά από αυτά ήταν κομβικά, αλλά εκεί που πραγματικά ξεχώρισε φέτος ο Βινίσους ήταν στο UEFA Champions League. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε 9 παιχνίδια ο Βραζιλιάνος έχει 5 γκολ και 5 ασίστ. Συνολικά φέτος έχει συνδεθεί 23 φορές με τα αντίπαλα δίχτυα και έχει και 11 ασίστ σε 37 αναμετρήσεις, με το… δίμπαλο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό να ξεχωρίζει.




Την ίδια ώρα, ο Άγγλος μέσος διανύει την πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης και μοιάζει σαν να βρίσκεται 15 χρόνια εκεί. Ο 20χρονος Άγγλος έχει κάνει αδιανόητα πράγματα στην πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη. Στην La Liga έχει 19 γκολ και 6 ασίστ σε 27 ματς. Από αυτά, τα 3 γκολ ήρθαν κόντρα στην Μπαρτσελόνα και έδωσαν τη νίκη στα δύο El Clasico στη «Βασίλισσα». Φυσικά, ο «Μπέλι» έχει συνεισφέρει και στο Champions League με 4 γκολ και 4 ασίστ σε 10 παιχνίδια. Συνολικά έχει καταφέρει να στείλει 23 φορές την μπάλα στην αντίπαλη εστία και να στρώσει 12 γκολ στους συμπαίκτες του σε 40 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει αποδείξει πως αποτελεί το παρόν και το μέλλον της Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή από το… πουθενά: Μένει στη Ρεάλ ο θρύλος της!

Και οι δύο παίκτες μαζί φέτος έχουν 46 τέρματα και 23 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως έχουν συμμετοχή σε 69 γκολ. Έτσι, γίνεται φανερό πως αυτό το δίδυμο έχει κάνει… τα πάντα για τη Ρεάλ Μαδρίτης και μένει μόνο να πανηγυρίσουν μαζί και την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ