Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έσταξε χολή ο Μπερνάρντο Σίλβα για Ρεάλ: «Θα την αποκλείαμε αν μέτραγαν τα εκτός έδρας γκολ»
Μάντσεστερ Σίτι

Έσταξε χολή ο Μπερνάρντο Σίλβα για Ρεάλ: «Θα την αποκλείαμε αν μέτραγαν τα εκτός έδρας γκολ»

Το φυσά ακόμα και δεν κρυώνει ο Μπερνάρντο Σίλβα που αναφέρει ότι με τον παλιό κανόνα, η Σίτι θα απέκλειε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

24.05.2024 | 23:34

Πριν από περίπου 40 μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκλείσει στα προημιτελικά του Champions League τη Μάντσεστερ Σίτι. Παρότι και τα δυο ματς δεν είχαν νικητή, οι «μερέγχες» προκρίθηκαν. Όχι από τα εκτός έδρας γκολ, αλλά από τη διαδικασία των πέναλτι. Διότι αν ίσχυε ο παλιός κανόνας, τότε οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έπαιρναν την πρόκριση. Αυτό ακριβώς τονίζει ο Μπερνάρντο Σίλβα…

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Πορτογάλος διεθνής μέσος της Σίτι ήταν μοιραίος για την ομάδα του. Καθώς στο δικό του πέναλτι επέλεξε να εκτελέσει α λα Πανένκα… της κακιάς ώρας. Ο Αντρέι Λούνιν δεν «ψάρωσε» και έμεινε όρθιος πιάνοντας το πέναλτι. Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Ρεάλ πήρε το ματς με 4-3 μες στο «Έτιχαντ». Ο πρώτος αγώνας στη Μαδρίτη είχε λήξει 3-3, ενώ στο Μάντσεστερ 1-1.




Ο Μπερνάρντο Σίλβα ακόμα δεν έχει ξεπεράσει στο 100% εκείνη τη βραδιά της 17ης Απριλίου. Έμαθε από το λάθος του, αλλά στέκεται στο γεγονός ότι πλέον ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει πετώντας σπόντα κατά της Ρεάλ. Αν ίσχυε όπως είπαμε, η Σίτι θα απέκλειε τη Ρεάλ. «Αν τα εκτός έδρας γκολ μετρούσαν διπλά, θα αποκλείαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά καταλαβαίνω γιατί αποσύρανε τον κανόνα»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version