Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: «Κάβουρας» ο Λαπόρτα, φθηνότερος του Τσάβι ο Φλικ!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: «Κάβουρας» ο Λαπόρτα, φθηνότερος του Τσάβι ο Φλικ!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα κατέληξε στον Φλικ για την αντικατάσταση του Τσάβι για οικονομικούς λόγους.

24.05.2024 | 22:44

Η Μπαρτσελόνα πρόκειται να διορίσει τον Γερμανό προπονητή Χάνσι Φλικ ως αντικαταστάτη του Τσάβι Ερνάντεθ την επόμενη εβδομάδα, αφού ο τελευταίος απολύθηκε από τον σύλλογο το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Φλικ, 59 ετών, έχει ήδη συμφωνήσει σε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Υπάρχει κάποια συζήτηση για το αν η συμφωνία θα είναι ενός έτους συν μια επιλογή για ένα επιπλέον, ή εάν η συμφωνία θα είναι για δύο χρόνια. Η καταλανική Sport αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Φλικ θα είναι περίπου 30% φθηνότερο από αυτό του Τσάβι την ερχόμενη σεζόν, κάτι που σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές θα είχε τον Γερμανό κόουτς να καρπώνεται 5-6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ο Φλικ είπε στον σύλλογο ότι πιστεύει ότι η τρέχουσα ομάδα θα αγωνιστεί για διακρίσεις, με μία ή δύο προσαρμογές, αλλά δεν θα κάνει απαιτήσεις από τον αθλητικό διευθυντή, Ντέκο, αυτό το καλοκαίρι. Εξέφρασε επίσης τη δέσμευσή του να συνεχίσει να εμπιστεύεται τα προϊόντα της Μασία, δηλ. της ακαδημίας της Μπάρτσα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version