ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Ράγισαν καρδιές στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του Τσάβι προς την Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο και τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον σύλλογο!

Ράγισαν καρδιές στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του Τσάβι προς την Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα το σκέφτηκε πολλές φορές. Άλλαξε γνώμη ακόμη περισσότερες. Εν τέλει οι Καταλανοί δεν πρόκειται να συνεχίσουν την από κοινού τους πορεία με τον Τσάβι, όπως έγινε και επίσημα γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής (24/5).

Ο Ισπανός τεχνικός έχει γράψει τη δική του ιστορία με τον σύλλογο. Τόσο σαν παίκτης, όσο και ως προπονητής. Οπότε ήταν κάτι παραπάνω δύσκολο για εκείνον η εν λόγω απόφαση που αποδέχτηκε με ψυχραιμία.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κίκε Φλόρες με τις δηλώσεις του ξεφτίλισε όσο λίγοι την Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι πριν αποχωρήσει ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του συλλόγου με ένα γράμμα που δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram. Αναλυτικά το γράμμα του Τσάβι προς τον κόσμο της Μπαρτσελόνα:

Αναλυτικά το γράμμα του Τσάβι προς τον κόσμο της Μπαρτσελόνα:

«Αγαπητοί φίλοι σύντομα ο κύκλος μου στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής θα κλείσει. Ποτέ δεν είναι εύκολο να φεύγει από την ομάδα της ζωής σου. Αλλά είμαι πολύ περήφανος για την πορεία που είχα στην ομάδα και στον πάγκο της, μετά από δυόμισι χρόνια. Τα αποδυτήρια και οι παίκτες ήταν σαν μία δεύτερη οικογένεια για εμένα.

Σε πρώτη φάση θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που στήριξαν εμένα και τους παίκτες από την πρώτη ημέρα. Μία αγάπη που έδειχναν από την πρώτη ημέρα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Από την Κυριακή που έρχεται θα είμαι ακόμη ένας οπαδός της ομάδας που θα κάθεται στην εξέδρα. Πριν γίνω παίκτης ή προπονητής της Μπαρτσελόνα ήμουν πρώτα υποστηρικτής της και οπαδός της.

Ήμουν και παραμένω υποστηρικτής της Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό τον λόγο θέλω μόνο το καλό του συλλόγου της καρδιάς μου. Είχα την τύχη να δουλέψω με μερικούς σπουδαίους παίκτες και με ένα απίθανο τεχνικό επιτελείο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους αυτούς για τις όποιες επιτυχίες είχαμε, κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα και το Super Cup.

Αυτή τη σεζόν τα πράγματα πήγαν πολύ δύσκολα από νωρίς για την ομάδα. Δεν πήγαν καθόλου όπως τα υπολογίζαμε ή τα θέλαμε. Αλλά βοήθησα μία νέα φουρνιά από νέους παίκτες που είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να δείξουν το ταλέντο τους, προερχόμενοι από τη Μασία και να εμπνεύσουν με την σειρά τους άλλους ανθρώπους.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους. Τους παίκτες, τους οπαδούς, το τεχνικό επιτελείο, τους υπαλλήλους του συλλόγου, τον πρόεδρο, το ΔΣ, τους τεχνικούς διευθυντές, τους δημοσιογράφους και όλους όσοι ήταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι των 2,5 ετών. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον σύλλογο που κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου.

Να ζήσει η Μπαρτσελόνα. Πάντα θα είμαι υποστηρικτής της».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ