ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρεάλ Μαδρίτης

Αντσελότι: «Δεν είναι αντικατάστατης του Κρόος ο Μπέλινγχαμ – Δεν υπάρχει παίκτης σαν αυτόν»!

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Τόνι Κρόος και υπογράμμισε πως ο Τζουντ Μπέλινγχαμ δε θα πάρει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Αντσελότι: «Δεν είναι αντικατάστατης του Κρόος ο Μπέλινγχαμ – Δεν υπάρχει παίκτης σαν αυτόν»!

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ξεκαθάρισε ότι ο Τζουντ Μπέλινγχαμ δε θα διαδεχθεί τον Τόνι Κρόος, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει, στη μεσαία γραμμή, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται πιο ψηλά στο γήπεδο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κρόος είχε έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το Σάββατο κατά τη διάρκεια του τελευταίου ματς της La Liga απέναντι στη Ρεάλ Μπέτις. Ο Γερμανός μέσος χειροκροτήθηκε  τόσο πριν από τον αγώνα όσο και όταν αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο αγώνας αυτός ήταν σε μεγάλο βαθμό εθιμοτυπικός, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη εξασφαλίσει το 36ο Πρωτάθλημά της εβδομάδες νωρίτερα.

Μετά τον αγώνα, ο Αντσελότι απέτισε φόρο τιμής στον Κρόος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά το Euro της Γερμανία. «Το Μπερναμπέου του έδωσε τον αποχαιρετισμό που του αξίζει, ήταν μια πολύ συγκινητική βραδιά. Είμαστε αρκετά τυχεροί για να απολαύσουμε άλλη μια εβδομάδα την παρουσία του» δήλωσε ο Αντσελότι. Εξήρε τον Κρόος ως έναν από τους σπουδαιότερους μεσοεπιθετικούς, τονίζοντας την ποιότητα, τον χαρακτήρα και την ανιδιοτέλειά του, υπογραμμίζοντας πως ο Κρόος έπαιζε πάντα για την ομάδα. Αντσελότι

Ο Αντσελότι… ξέκοψε τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Κρόος

Ο Αντσελότι συνέχισε, μιλώντας για τη σημαντική επίδραση του Κρόος κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του στον σύλλογο. «Το να ξεπεράσεις αυτό που έχει πετύχει ο Κρόος εδώ είναι πολύ δύσκολο. Πήρε μια πολύ ισχυρή απόφαση που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Έδειξε μεγάλο χαρακτήρα και ο αποχαιρετισμός του αρμόζει σε μια τόσο διακεκριμένη ποδοσφαιρική προσωπικότητα».

Συζητώντας για το μέλλον χωρίς τον Κρόος, ο Αντσελότι σημείωσε τις προσαρμογές που απαιτούνται. «Όσοι παραμένουν πρέπει να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες. Τεχνικά, μπορεί να παίξουμε ένα πιο κάθετο παιχνίδι με παίκτες που έχουν περισσότερη ενέργεια και λιγότερη έμφαση στον έλεγχο του ρυθμού».

Ενώ υπάρχουν εικασίες για το αν ο Φεντερίκο Βαλβέρδε θα… κληρονομήσει τη φανέλα με το εμβληματικό νούμερο 8 του Κρόος, ο Αντσελότι απέρριψε την ιδέα να αντικαταστήσει ο Μπέλινγχαμ τον Κρόος στο γήπεδο. «Δεν το νομίζω», απάντησε ο Αντσελότι όταν ρωτήθηκε για τον Άγγλο ως διάδοχο του Γερμανού. Εξήγησε ότι τα δυνατά σημεία του Μπέλινγχαμ είναι να παίζει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. «Όσο πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή είναι ο Μπέλινγχαμ, τόσο το καλύτερο για εμάς. Δεν υπάρχει παίκτης στην αγορά με τα χαρακτηριστικά του Κρόος, θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης: Ο Αντσελότι είναι σε αδιέξοδο με τον… Κρόος – Δεν βρίσκει λύση!

Ο Αντσελότι υπογράμμισε την ανάγκη να προσαρμοστεί ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας την επόμενη σεζόν, ώστε να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των σημερινών παικτών της, σηματοδοτώντας μια αλλαγή τακτικής ελλείψει των μοναδικών ικανοτήτων του Κρόος.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ