ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Αλάμπα!
Ρόι Κιν για Κριστιάνο: «Παραμένει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Άπειρα respect σε Ράις: «Δεν πανηγύρισα… Σεβάστηκα τη μνήμη των πεθαμένων παππούδων μου»
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Κεφαλιά… κανονιά από τον Ιωαννίδη για το 3-0! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Απλά και όμορφα το 2-0 με τον Κουλιεράκη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Ο Ιωαννίδης είπε… ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 1-0! (vid)
Μαρτίνες: «Πρότυπο για κάθε νέο παιδί ο Κριστιάνο και ο Πέπε!»
Εθνική ομάδα: Αυτούς διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία!
Ομορφιές στο Ντόρτμουντ: Αντίο στον Χούμελς, επιστροφή Κλοπ και χορταστικό φιλικό με 9 γκολ!
Ιρλανδία – Αγγλία: Ράις και Γκρίλις σκόραραν κόντρα στην παλιά τους εθνική! (vids)
Ξανά πόλος έλξης η Σαουδική Αραβία – Οι κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού!
Δεν είναι για όλους η Μπαρτσελόνα: Οι «σπόντες» του Βίτορ Ρόκε
MARCA: Γίνεται «Μίδας» στην Αγγλία ο Χάαλαντ με… ανοιχτή πόρτα για Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Topics

Έρλινγκ Χάαλαντ: Όταν στα μεγάλα ματς εξαφανίζεσαι… GOAT δε γίνεσαι!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά πρέπει να αρχίσει να το κάνει και στα πιο κρίσιμα παιχνίδια.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Όταν στα μεγάλα ματς εξαφανίζεσαι… GOAT δε γίνεσαι!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε «μαγικές» εμφανίσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και έτσι τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Με τη ρήτρα του να φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, η Μάντσεστερ Σίτι δε δυσκολεύτηκε να τον κάνει δικό της και να βρει τον επιθετικό της για τουλάχιστον την επόμενη δεκαετία.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Φυσικά, όλοι οι «Πολίτες» ήταν χαρούμενοι με την απόκτηση του Χάαλαντ, που θα έπαιρνε τη θέση του Κουν Αγκουέρο, ο οποίος αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα, πριν αποσυρθεί. Ο Νορβηγός επιθετικός έχει δείξει πολύ καλά δείγματα στον αγγλικό σύλλογο και έχει ήδη πανηγυρίσει δύο Premier League. Μάλιστα, κατέκτησε και το πρώτο UEFA Champions League στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Η συμβολή του ήταν μεγάλη σε όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει αλλά φαίνεται πως στα σημαντικά ματς… εξαφανίζεται.




Τη σεζόν 22/23 ο Χάαλαντ έκανε… πάρτι μέχρι και τα προημιτελικά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όπου είχε 2 γκολ και 1 ασίστ. Όμως, στα ημιτελικά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του ενώ στον τελικό απέναντι στην Ίντερ ήταν «διακοσμητικός», με τους Ρόδρι και… Λουκάκου να χαρίζουν τη νίκη στους «Πολίτες». Την ίδια χρονιά, στο Πρωτάθλημα απέναντι στις Τσέλσι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συνολικά 6 γκολ και 4 ασίστ σε 9 αγώνες, όμως τα 3 γκολ και οι 2 ασίστ από αυτά ήρθαν σε ένα παιχνίδι. Στον τελικό του Community Shield έχασε μία αδιανόητη ευκαιρία, και στο Κύπελλο απέναντι σε Άρσεναλ, Σέφιλντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε κάτι, πετυχαίνοντας 3 γκολ κόντρα στην Μπέρνλι στα προημιτελικά (απέναντι σε Τσέλσι και Μπρίστολ δεν αγωνίστηκε).




Έτσι, την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε σε 6 τελικούς και ημιτελικούς συνολικά, στους οποίους δεν κατάφερε να σκοράρει ή να βγάλει κάποια ασίστ, ενώ και στα περισσότερα ντέρμπι στην Premier League δεν ήταν καθοριστικός. Χάαλαντ

Ο Χάαλαντ στα μεγάλα ματς… εξαφανίζεσαι

Τη φετινή σεζόν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ έριξε τις αποδόσεις του σε σχέση με πέρσι, αλλά και πάλι ήταν σημαντικός για τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως, ξανά δεν μπόρεσε να βοηθήσει όταν η μπάλα… έκαιγε.

Στο Πρωτάθλημα απέναντι στις ίδιες αντιπάλους βελτίωσε τις αποδόσεις του και πέτυχε 8 γκολ και 3 ασίστ σε 10 παιχνίδια, ενώ κόντρα στους «Πετεινούς» πέτυχε τα δύο μόνα γκολ του αγώνα και… κλείδωσε το τρόπαιο για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, για ακόμη μία φορά στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Στο UEFA Super Cup δεν κατάφερε να σκοράρει στην κανονική διάρκεια, αν και ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στα προημιτελικά κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκανε κάτι και οι «Πολίτες» αποκλείστηκαν στην έδρα τους στη διαδικασία των πέναλτι.




Στο Community Shield κόντρα στην Άρσεναλ δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο και αποχώρησε με αλλαγή στο 64′ ενώ στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να συνεισφέρει και είδε την ομάδα του να χάνει με 1-2.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάαλαντ είναι «πουθενάς» στους τελικούς – Τραγικό στατιστικό με την Σίτι!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έχει ακόμα αρκετά χρόνια μπροστά του για να βελτιωθεί, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να αρχίσει να φαίνεται περισσότερο όταν… καίει η μπάλα.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ