ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία

Η Παρί συνεχίζει να… μονοπωλεί στη Γαλλία! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το πρωτάθλημα, κατέκτησε και το Κύπελλο στη Γαλλία, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Λιόν σε έναν εντυπωσιακό τελικό!

Η Παρί συνεχίζει να… μονοπωλεί στη Γαλλία! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν στην Ευρώπη αποκλείστηκε άδοξα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ωστόσο, στη Γαλλία η δυναστεία της συνεχίζεται κανονικά! Και με αμείωτους ρυθμούς.

Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε, στο τελευταίο ματς του Κιλιάν Μπαπέ, κατάφερε να νικήσει μ σκορ 2-1 τη Λιόν και έτσι να κατακτήσει το Κύπελλο, αφού πριν από μερικές εβδομάδες είχε σηκώσει και την κούπα του πρωταθλήματος!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έγινε Κυπελλούχος για 15η φορά στην ιστορία της με τον Γάλλο στράικερ να αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά και ακόμη ένα τρόπαιο στο πλούσιο πάλμαρέ του!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε καλό ρυθμό. Ούτε η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ούτε και η Λιόν είχαν σκοπό να κλειστούν και να καταστρέψουν η μία το παιχνίδι της άλλης. Κύριος στόχος των δύο συλλόγων ήταν να δημιουργήσουν. Κάτι που δεν άργησε να φανεί με τη μια φάση να διαδέχεται την άλλη.

Η Παρί ήταν αυτή που είχε τον πρώτο λόγο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ντεμπελέ στο 22′. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για τους πρωταθλητές όταν έκαναν το 2-0 με τον Ρουίθ στο 34′. Οι παίκτες του Ενρίκε έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα το ματς με τις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ να διαδέχονται η μία την άλλη. Όμως, είτε κάποιος από τα στόπερ της Λιόν, είτε ο τερματοφύλακάς της θα τους σταματούσαν.

Τα δεδομένα έδειχναν να αλλάζουν όταν οι «γκον» μείωσαν σε 2-1 με τον Όμπριεν στο 55′. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έδωσαν ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και η Παρί ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε κάποιο γκολ με τον Ντοναρούμα να είναι καθοριστικός όταν έπρεπε με τις επεμβάσεις του και να σταματάει τους παίκτες της Λιόν όταν και όποτε έπρεπε!

Ο Μπαπέ είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Παρόλα αυτά εκείνες δεν κόστισαν σε εκείνον ή την ομάδα του με το 2-1 να μένει ως το τέλος και την Παρί να κάνει το νταμπλ, να κατακτά το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της και να κλείνει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην τελευταία παράσταση του Μπαπέ με τη φανέλα του γαλλικού συλλόγου.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ