ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Αλάμπα!
Ρόι Κιν για Κριστιάνο: «Παραμένει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Άπειρα respect σε Ράις: «Δεν πανηγύρισα… Σεβάστηκα τη μνήμη των πεθαμένων παππούδων μου»
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Κεφαλιά… κανονιά από τον Ιωαννίδη για το 3-0! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Απλά και όμορφα το 2-0 με τον Κουλιεράκη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Ο Ιωαννίδης είπε… ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 1-0! (vid)
Μαρτίνες: «Πρότυπο για κάθε νέο παιδί ο Κριστιάνο και ο Πέπε!»
Εθνική ομάδα: Αυτούς διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία!
Ομορφιές στο Ντόρτμουντ: Αντίο στον Χούμελς, επιστροφή Κλοπ και χορταστικό φιλικό με 9 γκολ!
Ιρλανδία – Αγγλία: Ράις και Γκρίλις σκόραραν κόντρα στην παλιά τους εθνική! (vids)
Ξανά πόλος έλξης η Σαουδική Αραβία – Οι κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού!
Δεν είναι για όλους η Μπαρτσελόνα: Οι «σπόντες» του Βίτορ Ρόκε
MARCA: Γίνεται «Μίδας» στην Αγγλία ο Χάαλαντ με… ανοιχτή πόρτα για Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Σε ξεχωριστή λίστα ο Κομπανί – Οι πιο ακριβές μεταγραφές προπονητών!

Η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να αποκτήσει τον Κομπανί από την Μπέρνλι και ο Βέλγος θα γίνει μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές προπονητών.

Σε ξεχωριστή λίστα ο Κομπανί – Οι πιο ακριβές μεταγραφές προπονητών!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σημαντική επένδυση για την απόκτηση του Βίνσεντ Κομπανί από την Μπέρνλι, σημειώνοντας μια από τις μεγαλύτερες αμοιβές που έχουν καταβληθεί ποτέ για προπονητή. Οι οπαδοί της ομάδας δεν είναι ενθουσιασμένοι με αυτή την πρόσληψη, με τον Κομπανί να μην έχει αποδείξει πολλά πράγματα ως προπονητής, ενώ φέτος υποβιβάστηκε από την Premier League.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συνήθως οι ομάδες δίνουν μεγάλα ποσά για παίκτες και όχι για προπονητές, αλλά φυσικά έχουν υπάρξει και εξαιρέσεις σε αυτό, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο Κομπανί θα είναι ο τρίτος στη σχετική λίστα, έχοντας μόνο δύο ονόματα μπροστά του.

Αναλυτικά η λίστα:

Κομπανί

7. Ζοζέ Μουρίνιο

Το 2010, ο Ζοσέ Μουρίνιο βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του, αφού οδήγησε την Ίντερ σε ένα ιστορικό τρεμπλ. Ο θρίαμβος του επί της Μπαρτσελόνα στο Champions League τον έκανε την ιδανική επιλογή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» εξασφάλισε τον Μουρίνιο έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ, τον οποίο ο Πέρεζ χαρακτήρισε ως «Γκαλάκτικο».




Κομπανί

6. Ρούμπεν Αμορίμ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση έγινε γρήγορα προπονητής, αναλαμβάνοντας την Μπράγκα. Τον Μάρτιο του 2020, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πλήρωσε 10 εκατομμύρια ευρώ για τις υπηρεσίες του, αφού οδήγησε την Μπράγκα σε 10 νίκες σε 13 παιχνίδια. Ο Αμορίμ οδήγησε τη Σπόρτινγκ στον πρώτο της Πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21 και συνέχισε να σημειώνει επιτυχίες.




Κομπανί

5. Μπρένταν Ρότζερς

Στα μέσα της σεζόν 2018-19, ο Μπρένταν Ρότζερς άφησε τη Σέλτικ για τη Λέστερ για 10.5 εκατομμυρίων ευρώ. Η αποχώρησή του ήρθε την ώρα που η Σέλτικ στόχευε στο treble. Ο Ρότζερς… αναζωογόνησε τη Λέστερ, μετατρέποντάς τη σε σοβαρό διεκδικητή στην έξοδο στο Champions League. Παρά τις πρόσφατες δυσκολίες, η θητεία του θεωρείται σε μεγάλο βαθμό επιτυχημένη και έκτοτε επέστρεψε στη Σέλτικ, οδηγώντας τη σε ένα ακόμη Πρωτάθλημα.




Κομπανί

4. Αντρέ Βίλας-Μπόας

Το 2011, η Τσέλσι πλήρωσε 15 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ελπίζοντας να επαναλάβει την επιτυχία του Ζοσέ Μουρίνιο. Ωστόσο, η θητεία του στην Τσέλσι ήταν μικρή, διαρκώντας μόλις εννέα μήνες, και η Τσέλσι πλήρωσε 11 εκατομμύρια λίρες για να λύσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, σημειώνεται πως εκείνη τη χρονιά η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.




Κομπανί

3. Βίνσεντ Κομπανί

Η Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι έτοιμη να πληρώσει 12 εκατομμύρια ευρώ στην Μπέρνλι για τον Βίνσεντ Κομπανί. Αυτή η σημαντική επένδυση έρχεται παρά τον υποβιβασμό της Μπέρνλι μετά από μια κακή σεζόν. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το… στοίχημα αποδώσει για την Μπάγερν.




Κομπανί

2. Χούλιαν Νάγκελσμαν

Το 2021, η Μπάγερν Μονάχου πλήρωσε 25 εκατομμύρια ευρώ στη Λειψία για τον Χούλιαν Νάγκελσμαν, ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ. Αν και ο Νάγκελσμαν οδήγησε την Μπάγερν στην κατάκτηση της Bundesliga, η θητεία του έληξε απότομα μετά την απογοήτευση στο Champions League και τις κακές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα την αντικατάστασή του από τον Τόμας Τούχελ.




Κομπανί

1. Γκράχαμ Πότερ

H Τσέλσι «έσπασε» το ρεκόρ πληρώνοντας 21.5 εκατομμύρια λίρες στην Μπράιτον για τον Γκράχαμ Πότερ το 2021, ενώ στην αρχή ακουγόταν πως θα πλήρωνε 15 εκατομμύρια λίρες. Η θητεία του Πότερ στην Τσέλσι ήταν σύντομη και καθόλου επιτυχημένη, με την ομάδα να μην αργεί να τον απολύσει.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ