ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Champions League: Η Άρσεναλ μπορεί να ζήσει… εφιάλτη!

Η Άρσεναλ θα βρεθεί ξανά στο UEFA Champions League αλλά μπορεί να περάσει... δύσκολες στιγμές.

Champions League: Η Άρσεναλ μπορεί να ζήσει… εφιάλτη!

Έγιναν γνωστές οι προβλεπόμενες θέσεις για την κλήρωση της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League της επόμενης σεζόν, παρουσιάζοντας ένα τρομακτικό σενάριο για την Άρσεναλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Άρσεναλ ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική, αφού τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Premier League, με τη Μάντεστερ Σίτι να πανηγυρίζει ξανά το τρόπαιο.  Την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη διοργάνωση της UEFA, αυξάνοντας τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν από 32 σε 36. Η παραδοσιακή μορφή της φάσης των ομίλων θα αντικατασταθεί από τη φάση του Πρωταθλήματος, όπου κάθε ομάδα θα αντιμετωπίζει δύο συλλόγους από κάθε ένα από τα τέσσερα pots.

Τα pots θα καθορίζονται πλέον από συντελεστές και όχι από το προηγούμενο σύστημα που βασιζόταν στους κατόχους, τους νικητές του Europa League και τους εγχώριους Πρωταθλητές. Η Γερμανία έχει εξασφαλίσει και πέμπτη θέση στο Champions League λόγω του υψηλού συντελεστή της, ενώ η Ιταλία θα έχει έξι θέσεις χάρη στις πρόσφατες επιδόσεις της Αταλάντα.

Λόγω της εξαετούς απουσίας της από το Champions League πριν από τη φετινή σεζόν, η Άρσεναλ θα βρεθεί στο δεύτερο pot. Αυτό το γκρουπ περιλαμβάνει συλλόγους όπως η Γιουβέντους, η Μπάγερ Λεβερκούζεν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αταλάντα, σύμφωνα με τη «Mirror». Αυτή η διάταξη θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δύσκολη πορεία για την Άρσεναλ. Οι επιβεβαιωμένες θέσεις του πρώτου pot είναι οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ίντερ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Λειψία και Μπαρτσελόνα, με την τελευταία να εξασφαλίζει μια θέση λόγω της αποτυχίας της Ρόμα να προκριθεί.

Άρσεναλ\

Η Άρσεναλ μπορεί να έχει ένα δύσκολο μονοπάτι στο Champions League

Στο δεύτερο pot συμμετέχουν οι Μπάγερν Λεβερκούζεν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αταλάντα, Γιουβέντους, Μπενφίκα, Άρσεναλ, Κλαμπ Μπριζ και Μίλαν, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ αναμένεται να ενταχθεί μέσω των προκριματικών.

Επτά επιπλέον θέσεις θα συμπληρωθούν κατά τη διάρκεια της προκριματικής φάσης. Αν όλα πάνε όπως αναμένονται, η Άστον Βίλα θα βρεθεί στο pot τέσσερα μαζί με τη Μονακό, τη Στουτγκάρδη και την Μπολόνια, ενώ στο pot τρία θα μπορούσαν να βρεθούν και η Σέλτικ, η Φέγενορντ, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Αϊντχόφεν.

Σύμφωνα με τη νέα μορφή, οι ομάδες θα παίξουν οκτώ παιχνίδια στη φάση των ομίλων αντί για έξι. Οι οκτώ πρώτες ομάδες θα προκριθούν στους 16, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν από την ένατη έως την 24η θέση θα αγωνιστούν σε play-off για την ένταξή τους. Οι οκτώ ομάδες που θα χάσουν θα αποκλειστούν μαζί με εκείνες που θα καταταγούν από την 25η έως την 36η θέση.

Διαβάστε επίσης: Η Άρσεναλ πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση για τον Σμιθ Ρόου!

Οι σύλλογοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ομάδες από τη χώρα τους, πράγμα που σημαίνει ότι η Άρσεναλ, η Σίτι, η Λίβερπουλ και η Άστον Βίλα δε θα παίξουν μεταξύ τους. Στη χειρότερη περίπτωση, η Άρσεναλ μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου και τη Ρεάλ Μαδρίτης από το pot 1 και την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Γιουβέντους από το pot 2, δημιουργώντας μια τρομερή πρόκληση στη φάση των ομίλων.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ