ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης προχωράει σε τεράστια μεταγραφή για το μέλλον της!
Οι Σαουδάραβες πάνε να… κλέψουν τον στόχο της Μπαρτσελόνα!
Επίσημο: Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από 9 χρόνια ο θρύλος της!
Κοντά στη Νιούκαστλ το «διαμάντι» της Τσέλσι!
Το φαβορί για τον Κανσέλο βρίσκεται στην Ιταλία!
Ίντερ: Μισή… ντουζίνα παίκτες στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους!
Χιρόνα… δεν ήσουν «πυροτέχνημα» – Νέα μεταγραφή που δείχνει κορυφή
Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που «θυσιάζεται» για να έρθουν… Όλμο και Γουίλιαμς!
Μεταγραφή Champions League η Μπολόνια – Φέρνει τον στόπερ ηγέτη της Bundesliga!
Πεπέ σε οπαδούς Άρσεναλ: «Με κράζατε χωρίς λόγο! Δεν φταίω που έδωσαν 90 εκατ. ευρώ…»
Κασεμίρο: «Αυτόν τον επιθετικό δεν μπορεί να τον σταματήσει… ΚΑΝΕΙΣ»
«Γλεντάει» ο Ντε Χέα – Επιστρέφει σε… ομάδα που θα παλέψει για παραμονή!
Έξαλλος ο Μαγκουάιρ: «Πόσο γελοίο να κράζετε την Αγγλία στα EURO!»
Ομάδα έκπληξη φουλάρει για τον Γκριεζμάν – Τρελό συμβόλαιο… πίσω μόνο από τον Μέσι!
Οριστική απόφαση της Ρεάλ – «Θα τον πάρουμε ως ελεύθερο το 2025»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χιρόνα

Μια ωδή για τον Αρτέμη της Ουκρανίας

Ο ουκρανικός στρατός έχει καλά κρυμμένο ένα τανκ στην Ισπανία. Το όνομά του; Αρτέμ Ντόβμπικ!

Μια ωδή για τον Αρτέμη της Ουκρανίας

Λένε πως ο πόλεμος πέραν των πολλών κακών που προξενεί και του ανείπωτου πόνου δημιουργεί και ευκαιρίες! Εμείς θα αναφερθούμε σε αυτές με τρανταχτό παράδειγμα εκείνη με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αρτέμ Ντόβμπικ. Ποιος είναι ο κύριος; Μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της φετινής La Liga. Τον άνθρωπο που πέρυσι τέτοια εποχή βρισκόταν στην πολύπαθη πατρίδα του την Ουκρανία και δυσκολευόταν να βρει μυαλό για ποδόσφαιρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Η Ντνίπρο είχε στα χέρια της ένα ακατέργαστο διαμάντι! Έναν ποδοσφαιριστή που δεν γινόταν να μη βγει από τα ουκρανικά σύνορα. Το καλοκαίρι, όσοι είδαν τα παιχνίδια της Ντνίπρο με τον Παναθηναϊκό κατάλαβαν πολλά για τον Αρτέμη. Το ευρύ κοινό είδε με τα μάτια του έναν ολοκληρωμένο φορ. Έναν επιθετικό με όλο το πακέτο που σε κάθε του επαφή με τη μπάλα δημιουργούσε κίνδυνο στην αντίπαλη περιοχή. Για καλή τύχη του «Τριφυλλιού» ο Ντόβμπικ δεν κατάφερε πολλά εκτός από ένα μαγικό γκολ. Για καλή τύχη του ίδιου του παίκτη, τα παιχνίδια με τους «Πράσινους» ήταν αυτά που εκτόξευσαν την ήδη μεγάλη αξία του και τον έφεραν στη μεταγραφική αγορά.

Διάβασε επίσης: «Γλέντι» του Κίκε Φλόρες στην Μπαρτσελόνα: «Η Ρεάλ είναι το μεγάλο της πρόβλημα, όχι ο Τσάβι»

Η Χιρόνα έκανε το σωστό – Απέκτησε το φορ του σήμερα αλλά και του αύριο

Δεν ήταν λίγες οι ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του. Αντιθέτως… πολλές! Η Χιρόνα προσπέρασε όλους τους αντιπάλους της και με αρκετά εκατομμύρια ευρώ στη διάθεσή της έκανε δικό της τον 26χρονο αστέρα. Ο Ουκρανός επιθετικός άφησε την χώρα του και πήγε στην… ευχή της Παναγίας. Στην Γη της Επαγγελίας για εκείνον. Στην ποδοσφαιρομάνα Ισπανία. Στην Καταλονία και στην… αγκαλιά του ποδοσφαιρικού του – όπως αποδείχθηκε – πατέρα, Μίτσελ.

Με τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις οι Ισπανοί πήραν μεγάλη… τσούρα από τα ψήγματα του πηγαίου του ταλέντου. Ο Ντόβμπικ δεν έχασε καθόλου καιρό. Προσαρμόστηκε πλήρως στα νέα δεδομένα. Δούλεψε σκληρά και εβδομάδα με την εβδομάδα εξέλιξε το ταλέντο του. Η Χιρόνα πανηγύριζε σπουδαίες νίκες με τον Ουκρανό να γίνεται ο μεγάλος της πρωταγωνιστής.

Το κοντέρ στο φινάλε της σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα έγραψε 24 γκολ! Ο Αρτέμ Ντόβμπικ διέλυσε τα κοντέρ και αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ της La Liga. Άφησε πίσω του παίκτες όπως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ και πολλούς ακόμη σούπερ σταρς του αθλήματος.

Στα 26 του ο Ουκρανός παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα φορ της εποχής. Η Χιρόνα τον δεσμεύει με πολυετές συμβόλαιο όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την παραμονή του παίκτη στην Καταλονία. Το βέβαιο είναι πως το καλοκαίρι θα γίνει – δικαίως – μεγάλη μάχη για τα δικαιώματά του. Μια μάχη που αξίζει πέρα ως πέρα για αυτό το παιδί. Που ήταν και που βρίσκεται σήμερα. Τι άλματα έκανε μέσα σε σκάρτους 12 μήνες. Ο Ντόβμπικ ήρθε για να μείνει και να καθιερωθεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ