ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμα

«Μουτζούρα» στο τέλος της σεζόν για τη Ρόμα! Σώθηκε η Έμπολι με γκολ στο 93′! (vids)

Η Έμπολι με γκολ του Νιανγκ στο 93' κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τη Ρόμα και εν τέλει να μείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου!

«Μουτζούρα» στο τέλος της σεζόν για τη Ρόμα! Σώθηκε η Έμπολι με γκολ στο 93′! (vids)

Η Έμπολι έψαχνε ένα μικρό… θαύμα στην τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρόμα. Μιας και μόνο έτσι θα μπορούσε να παραμείνει στην Serie A. Αυτό, όμως, μόνο εύκολο δεν έμελλε να είναι απέναντι στο σύνολο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Οι Ρωμαίοι έδειξαν πως παρά την αδιαφορία τους είχαν κάθε κίνητρο, ώστε να «χτυπήσουν» το παιχνίδι και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν. Μία σεζόν που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η Έμπολι, ήταν αυτή που ήθελε πιο πολύ τη νίκη. Και το έδειξε! Μόλις στο 13′ ο Καντσελιέρι ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του νικώντας την άμυνα της Ρόμα και έτσι οι γηπεδούχοι από νωρίς σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε τρομερό ρυθμό ή τέμπο. Παρόλα αυτά η Ρόμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Αουάρ στο 45′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ναι μεν η Έμπολι είχε τον πρώτο λόγο στις κινήσεις. Αλλά το άγχος, η πίεση και η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο, ώστε οι γηπεδούχοι να μην μπορούν να σκοράρουν. Μέχρι και το 93′ όταν ήρθε το σουτ του Νιανγκ, όπου έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην Έμπολι που θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Serie A με τη Φροζινόνε να υποβιβάζεται!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ