Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μαρέσκα το έκανε ξεκάθαρο στη Λέστερ: «Θέλω Τσέλσι»!
Τσέλσι

Ο Μαρέσκα το έκανε ξεκάθαρο στη Λέστερ: «Θέλω Τσέλσι»!

Ο Ιταλός τεχνικός της Λέστερ, Έντσο Μαρέσκα, ξεκαθάρισε στην ομάδα του ότι η επιθυμία του είναι να πάει στην Τσέλσι.

27.05.2024 | 21:00

Μολονότι ο Έντσο Μαρέσκα έχει συμβόλαιο με τη Λέστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δεν θέλει να το τιμήσει. Ο 44χρονος προπονητής των «αλεπούδων» ήταν το πρόσωπο της σεζόν στην Championship μιας και την κατέκτησε εξασφαλίζοντας άνοδο για την ομάδα του. Στην πρώτη του χρονιά μάλιστα στην τεχνική ηγεσία της άλλοτε πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Νωρίτερα σήμερα 27/5, διαβάσατε μέσω του «βασιλιά» τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις του Ιταλού προπονητή με τους μπλε του Λονδίνου που πρόσφατα έδιωξαν τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Πριν από λίγο, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο εμπλούτισε το ρεπορτάζ του αναφέροντας πως ο Μαρέσκα έχει ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις του στη διοίκηση της Λέστερ. Και πως τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι άνθρωποι που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ του. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού (2009-10) θέλει διακαώς να διαδεχτεί τον Ποτσετίνο και να μεγαλώσει τ’ όνομά του στο παγκόσμιο προπονητικό στερέωμα.

Ακόμα πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ό,τι έχει να κάνει με απολαβές, μισθούς κλπ οικονομικά στοιχεία. Μόνο ότι η Τσέλσι μιλά με τον Μαρέσκα σε πολύ θετικό κλίμα και πως ο ίδιος ετοιμάζει σιγά-σιγά τα πράγματά του για το Λονδίνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version