Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Τσέλσι προσφέρει συμβόλαιο ζωής σε έναν άπειρο προπονητή
Τσέλσι

H Τσέλσι προσφέρει συμβόλαιο ζωής σε έναν άπειρο προπονητή

Οι άνθρωποι της Τσέλσι έχουν ξετρελαθεί από τη χαρά του στην προοπτική ο σύλλογος να συνεργαστεί με τον Έντσο Μαρέσκα.

28.05.2024 | 11:16

H εποχή Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ολοκληρώθηκε άδοξα στην Τσέλσι! Ο Αργεντινός προπονητής δεν κατάφερε να διακριθεί. Είχε στα χέρια του ένα ρόστερ γεμάτο επιλογές όμως δεν μπόρεσε να το κάνει ομάδα ικανή να διεκδικήσει τίτλους. Μοιραία το φινάλε της σεζόν τον έφερε στην πόρτα της εξόδου των «μπλε». Η διοίκηση αποζημίωσε τον έμπειρο τεχνικό, βγήκε στην αγορά για να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του και σήμερα βρίσκεται μια ανάσα από την ανακοίνωσή του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο εκλεκτός της διοίκησης Μπόελι ακούει στο όνομα, Έντσο Μαρέσκα. Ο νυν προπονητής της Λέστερ, της ομάδας που πήρε το ένα από τα εισιτήρια της ανόδου στην Premier League τερματίζοντας πρώτη και καλύτερη στο πρωτάθλημα της Championship. Ο Ιταλός τις τελευταίες ώρες προσπέρασε όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους και είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι.

Διάβασε επίσης: Χάκερ έστειλε τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη… Φλουμινένσε

Η Τσέλσι προσφέρει 5ετες συμβόλαιο στον Μαρέσκα

O Μαρέσκα ετοιμάζεται να εξαργυρώσει στο έπακρο μια πολύ καλή σεζόν με τις «Αλεπούδες». Έχει μπροστά του μια τέλεια προοπτική. Να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Τσέλσι και να διαχειριστεί ένα πλούσιο ρόστερ γεμάτο ταλέντο και επιλογές σε κάθε γραμμή. Η ισπανική TheAthletic αναφέρει πως η διοίκηση της Τσέλσι είναι ξετρελαμένη με τον Μαρέσκα. Τόσο πολύ που του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας πέντε (!!!) ετών. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2029.

Μια αν μη τι άλλο τολμηρή κίνηση όταν άπαντες στο Λονδίνο ξέρουν πως όλα τα σενάρια, να πετύχει ή να μην πετύχει ο Μαρέσκα είναι το ίδιο πιθανά. Παράλληλα να υπενθυμίσουμε πως οι Λονδρέζοι καλούνται να δώσουν και δέκα εκατομμύρια ευρώ στη Λέστερ για να κάνουν δικό τους τον Μαρέσκα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version