Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Οι δύο αστέρες που… κρέμονται από τα χείλη του Φλικ
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Οι δύο αστέρες που… κρέμονται από τα χείλη του Φλικ

Ο Χάνσι Φλικ έρχεται, ανακοινώνεται από την Μπαρτσελόνα και ξεκινά τη δουλειά παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το παρόν ρόστερ.

28.05.2024 | 10:50

Ημέρα Χάνσι Φλικ η σημερινή για την Μπαρτσελόνα! Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται στον… δρόμο για τη Βαρκελώνη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλαουγκράνα». Αυτή είναι η ετυμηγορία του προέδρου του καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα. Ήθελε καιρό τώρα να συνεργαστεί με τον Χάνσι Φλικ καθώς πιστεύει πως ο Γερμανός είναι ο τεχνικός που θα επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην επιτυχία.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Ο ερχομός του Φλικ δημιουργεί νέες συνθήκες στο Μονζουίκ! Πολλοί ποδοσφαιριστές περιμένουν πως και πως το Γερμανό. Όχι αυτοί που έχουν βέβαια τη θέση τους στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα». Περισσότερο αυτοί που μοιάζουν να βρίσκονται στον αέρα. Όπως για παράδειγμα οι Πορτογάλοι διεθνείς Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ. Το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως οι δύο ποδοσφαιριστές ελπίζουν στην παραμονή τους στην Μπαρτσελόνα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε επίσης: Η Μπαρτσελόνα ανακοινώνει μέσα στις επόμενες ώρες τον Φλικ!

Ο Φλικ θα αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό μέλλον των Ζοάο στην Μπαρτσελόνα

Επί Τσάβι η Μπαρτσελόνα έδειχνε να χωρίζει τους δρόμους της με τον Φέλιξ και να παλεύει με νύχια και με δόντια για τη διατήρηση του Κανσέλο. Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν και ο Χάνσι Φλικ μπορεί να έχει διαφορετική κρίση. Παρόλα αυτά θυμίζουμε πως αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές είναι στην Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού. Επιστρέφουν στις ομάδες τους (Μάντσεστερ Σίτι και Ατλέτικο Μαδρίτης) και αν οι Καταλανοί τους θέλουν θα πρέπει να διαπραγματευτούν σκληρά για τα δικαιώματά του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version