Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Άρσεναλ δίνει τα «κλειδιά» και ένα συμβόλαιο στον Μίκελ Αρτέτα
Άρσεναλ

Η Άρσεναλ δίνει τα «κλειδιά» και ένα συμβόλαιο στον Μίκελ Αρτέτα

Η διοίκηση της Άρσεναλ επιβραβεύει τον Μίκελ Αρτέτα για τη σκληρή δουλειά και την εξαιρετική εικόνα της ομάδας προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.

29.05.2024 | 11:53

Άλλη μια σεζόν ολοκληρώθηκε για την Άρσεναλ με τον Μίκελ Αρτέτα στο τιμόνι της ομάδας! Οι «Κανονιέρηδες» φέτος έφθασαν πιο κοντά από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια στο όνειρο της κατάκτησης της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που της το στέρησε όμως ουδείς μπορεί να παραβλέψει την εξαιρετική δουλειά που έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην λονδρέζικη ομάδα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Αρτέτα δημιούργησε μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ τις ιδανικές συνθήκες για τους παίκτες της Άρσεναλ. Αισίως με το φινάλε της σεζόν ο Ισπανός τεχνικός ολοκλήρωσε την 5η του χρονιά στους Λονδρέζους (4,5 χρόνια για να είμαστε και ακριβείς). Η τρέχουσα σύμβαση θέλει Άρσεναλ και Αρτέτα να πορεύονται μαζί για άλλη μια σεζόν. Μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Διάβασε επίσης: O Μπαπέ πήρε ανάποδες και ζητά 80 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Αρτέτα ετοιμάζεται να… ριζώσει στο Λονδίνο

Σημερινό ρεπορτάζ του βρετανικού Football Insider αναφέρει πως η διοίκηση της Άρσεναλ παρουσιάζεται απόλυτα ικανοποιημένη από την πορεία του Αρτέτα στην ομάδα. Βλέπει πως με τον Ισπανό στο τιμόνι της η Άρσεναλ έχει φθάσει πολύ κοντά στον μεγάλο της στόχο. Έχει δημιουργήσει τις συνθήκες προκειμένου με κάποιες ακόμη πινελιές να φθάσει μέχρι το τέλος και την κατάκτηση τροπαίων. Έτσι όπως αποκαλύπτεται οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο στον έμπειρο τεχνικό με σκοπό να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους για πολλά χρόνια.

Το πιθανότερο είναι η Άρσεναλ να ανακοινώσει τη συμφωνία πριν την έναρξη του EURO2024. Ο Μίκελ Αρτέτα από μεριάς του θέλει πολύ να συνεχίσει το έργο του στην λονδρέζικη ομάδα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version