Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ροντρίγκο: «Δεν πάω πουθενά – Μόνο Ρεάλ και το… 15ο στο μυαλό μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης

Ροντρίγκο: «Δεν πάω πουθενά – Μόνο Ρεάλ και το… 15ο στο μυαλό μου»!

Ο Ροντρίγκο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως στοχεύει μόνο στην κατάκτηση του 15ου Champions League της ομάδας.

29.05.2024 | 16:09

Από τότε που ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Σάντος το καλοκαίρι του 2019, ο Ροντρίγκο έχει καταφέρει να κερδίσει τη θέση του στην ομάδα, δείχνοντας πως αποτελεί το μέλλον της ομάδας. Φέτος έχει ξεκινήσει βασικός στα 42 από τα 50 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, με τον Κάρλο Αντσελότι να τον θεωρεί κομβικό παίκτη για τη «Βασίλισσα». Ο Βραζιλιάνος έχει 17 γκολ και 9 ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το ισπανικό Super Cup και την La Liga.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τον Νοέμβριο, ο Ροντρίγκο επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφοντας νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028. Το συμβόλαιο αυτό περιλαμβάνει μια σημαντική ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ υπογραμμίζοντας την πίστη του συλλόγου στον παίκτη. Η ικανοποίηση του Ροντρίγκο από τον ρόλο του στον σύλλογο είναι εμφανής, με τον ίδιο να έχει στο μυαλό του μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ροντρίγκο δεν… το κουνάει από τη Μαδρίτη

Ωστόσο, υπήρξαν δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη που ανέφεραν πως ο Ροντρίγκο δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ και πως η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του. Όμως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε γνωστό πως ο Ροντρίγκο δεν πρόκειται να φύγει, με τον ίδιο τον παίκτη να δηλώνει: «Κάποια από τα λόγια μου βγήκαν από τα συμφραζόμενα. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι όνειρο να βρίσκομαι εδώ, δε σκοπεύω καθόλου να φύγω. Τώρα, ας επικεντρωθούμε στο 15ο Champions League».

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Παίκτης της χρονιάς στη La Liga ο Μπέλινγχαμ!

Καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Ροντρίγκο έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη δεύτερη κατάκτησή του. Έχοντας ξεκινήσει σε 11 από τους 12 ευρωπαϊκούς αγώνες του συλλόγου φέτος, αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα του τελικού δίπλα στον Βινίσιους Τζούνιορ, όπως έχει συνηθίσει να παρατάσσει την ομάδα του φέτος ο Κάρλο Αντσελότι.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version