Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To «ευχαριστώ» του Κριστιάνο για το ιστορικό του επίτευγμα (vid)
Saudi Pro League

To «ευχαριστώ» του Κριστιάνο για το ιστορικό του επίτευγμα (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία όμως τίποτα δεν θα είχε συμβεί όπως ο ίδιος αναφέρει αν στο πλάι του δεν είχε όλους όσους τον βοήθησαν να πετύχει!

29.05.2024 | 10:22

39 και συνεχίζει ακάθεκτος να διαλύει το ένα προσωπικό ρεκόρ μετά το άλλο! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αντιθέτως δείχνει σε κάθε του εμφάνιση τη δίψα που έχει για να πετύχει ακόμη περισσότερα. Να φθάσει σε ακόμη πιο πολλές κορυφές και να εμπλουτίσει τον ήδη ασύλληπτο μύθο του.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η σεζόν στη Σαουδική Αραβία μπορεί να μην έκλεισε όπως ιδανικά θα ήθελε ο Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος έχασε το τρόπαιο του πρωταθλητή από την ακαταμάχητη Αλ Χιλάλ. Ο ίδιος όμως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να φθάσει στη κορυφή της Saudi Pro League. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί του και το ασταμάτητο σκοράρισμά του. Ολοκλήρωσε τη χρονιά φθάνοντας τα 35 γκολ σε 31 παιχνίδια κατακτώντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Διάβασε επίσης: O Μπαπέ πήρε ανάποδες και ζητά 80 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν

Με την κορυφή αυτή, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διέλυσε από ένα ρεκόρ! Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος που κατακτά το βραβείο του αρχισκόρερ σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα. Το έκανε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το πέτυχε τρεις φορές στην Ισπανία όντας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ανέβηκε στη κορυφή του πίνακα των σκόρερς στην Serie A με τη Γιουβέντους και τέλος φέτος με την Αλ Νασρ στη Saudi Pro League.

Ευχαρίστησε τους πάντες ο Κριστιάνο

Ο 39χρονος δεν ξεχνά κανένα από τα επιτεύγματά του! Για τον λόγο αυτό η ομάδα του δημιούργησε ένα όμορφο βίντεο το οποίο ανέβηκε στα επίσημα social media του Πορτογάλου. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» του Κριστιάνο σε όσους τον βοήθησαν να φθάσει στο ποδοσφαιρικό Έβερεστ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version