Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τρέλα στην Ίντερ Μαϊάμι: Δημιουργεί τριπλέτα Μέσι – Σουάρες – Ντι Μαρία
MLS

Τρέλα στην Ίντερ Μαϊάμι: Δημιουργεί τριπλέτα Μέσι – Σουάρες – Ντι Μαρία

Οι υπεύθυνοι της Ίντερ Μαϊάμι «μαγειρεύουν» μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή που θα κάνει κρότο στο MLS.

29.05.2024 | 12:25

Κάντε το εικόνα! Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Άνχελ Ντι Μαρία! Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας που ονειρεύονται οι άνθρωποι της Ίντερ Μαϊάμι. Η ομάδα από τη Φλόριντα μόνο μακριά δεν βρίσκεται από αυτό το τέλειο σενάριο. Έχει στις τάξεις της τους δύο πρώτους και όπως αναφέρει σήμερα το αμερικανικό ESPN ετοιμάζεται να προσθέσει στο δυναμικό της και τον τρίτο… της παρέας!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας 

Ο Αργεντινός επιθετικός ολοκλήρωσε πρόσφατα τη δεύτερη θητεία του στην Μπενφίκα και όπως όλα δείχνουν έκλεισε στα 36 του το κεφάλαιο Ευρώπη. Μια καριέρα γεμάτη σπουδαίες εμφανίσεις και εικόνες που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από τον Ντι Μαρία. Σε όποια ομάδα και να βρέθηκε. Και δεν ήταν και λίγες! Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους.

Διάβασε επίσης: H Mundo Deportivo βάζει «φωτιά» στη Ρεάλ Μαδρίτης με Ροντρίγκο

Ή τώρα ή τον Δεκέμβρη στη Φλόριντα ο Ντι Μαρία

Η πρωτοπόρος του MLS έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Άνχελ Ντι Μαρία όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή». Το ESPN αναφέρει πως ο παίκτης θέλει να παίξει μαζί με τον Μέσι όμως δεν έχει ακόμη οριστεί το πότε. Αν η μεταγραφή του γίνει τώρα μέσα στο καλοκαίρι ή τον Δεκέμβρη με το τέλος του φετινού πρωταθλήματος στο MLS.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version