Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αντσελότι για Μόντριτς: «Υπέφερε! Δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως θα παίζει λίγο»
Ρεάλ Μαδρίτης

Αντσελότι για Μόντριτς: «Υπέφερε! Δεν μπορούσε να αποδεχτεί πως θα παίζει λίγο»

Ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε στον Λούκα Μόντριτς και στις δυσκολίες που είχε ο Κροάτης!

30.05.2024 | 18:38

Ο Κάρλο Αντσελότι έκανε μια ακόμα φανταστική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο έμπειρος κόουτς πλέον έχει να διαχειριστεί τον τελικό του Champions League και φυσικά το ζήτημα με τον Λούκα Μόντριτς…

Ο Κροάτης σταρ είχε πολλά παράπονα από το ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως θα βλέπει τα περισσότερα ματς από τον πάγκο, καθώς είχε συνηθίσει να είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Με δηλώσεις του ο Αντσελότι αναφέρθηκε στον Μόντριτς και στο πως κατάφερε να τον πείσει πως το καλύτερο για τη Ρεάλ θα ήταν να έχει λιγότερα λεπτά συμμετοχής…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Ο Λούκα Μόντριτς; Έχει επιλέξει διαφορετικό δρόμο [από τον Κρόος]. Ο Λούκα κάνει μια φανταστική σεζόν, δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο να καταλάβει ότι έπρεπε να παίξει λιγότερο από τις προηγούμενες χρονιές. Μιλήσαμε για αυτό όταν ο Κασεμίρο ήταν ακόμα εδώ, φανταστείτε. Ήταν δύσκολο για τον Μόντριτς να δεχτεί πως θα έχει λιγότερα λεπτά συμμετοχής, αλλά σιγά σιγά…αντιλήφθηκε πως ήταν σωστό. Υπέφερε πολύ στην αρχή της σεζόν», ανέφερε ο Αντσελότι για τον Μόντριτς.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version