Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η OPAP Arena μαγεύτηκε από την εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Φιορεντίνα (pics)
Conference League

Η OPAP Arena μαγεύτηκε από την εντυπωσιακή ρεπόρτερ της Φιορεντίνα (pics)

Η Φιορεντίνα παίζει πολύ καλή μπάλα στο τμήμα επικοινωνίας του συλλόγου!

30.05.2024 | 10:41

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης στην OPAP Arena της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι δύο μονομάχοι τα έδωσαν όλα, όμως τελικά ένας ήταν ο νικητής. Οι «Ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 (γκολ του Ελ Κααμπί στην παράταση) και ανέβησαν στην κορυφή του Europa Conference League ολοκληρώνοντας στα πάτρια εδάφη μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο και κατ’ επέκταση το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και έντονες συγκινήσεις. Έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια πόσο ήθελαν το συγκεκριμένο τρόπαιο. Η Φιορεντίνα πάλεψε όμως στο τέλος λύγισε από το όμορφο τέρμα του Ελ Κααμπί. Οι φίλοι της στις κερκίδες διψούσαν για μια επιτυχία όμως τελικά ήρθε η απογοήτευση. Το ίδιο και για την πανέμορφη ρεπόρτερ και δημοσιογράφο του γραφείου Τύπου της «Φιόρε», Ροσέλα Πετρίλο.

Διάβασε επίσης: Ο Μαρινάκης έδωσε υπόσχεση: «Και τώρα πάμε για την κατάκτηση του Europa League!» (vids)

Η ίδια κατάφερε – με χαρακτηριστική ευκολία – να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων πριν την έναρξη του αγώνα. Η παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena κέντρισε το ενδιαφέρον των οπαδών και των δύο ομάδων. Για τους «βιόλα» η εικόνα της Ροσέλα Πετρίλο είναι γνωστή. Για αυτούς του Ολυμπιακού όμως όχι! Η 28χρονη Ροσέλα Πετρίλο είναι επικεφαλής στην οργάνωση των συνεντεύξεων Τύπου του Ιταλικού συλλόγου και προσλήφθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια για να γίνει το πρόσωπο της Φιορεντίνα στα social media.

Η πανέμορφη ρεπόρτερ της Φιορεντίνα

 


&

nbsp;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version