Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στη Γερμανία ο τερματοφύλακας που κεντρίζει το ενδιαφέρον του Γκουαρντιόλα!
Μάντσεστερ Σίτι

Στη Γερμανία ο τερματοφύλακας που κεντρίζει το ενδιαφέρον του Γκουαρντιόλα!

Τα διεθνή ρεπορτάζ συνεχίζουν να διαρρέουν πιθανή φυγή του Έντερσον Μοράες από την Μάντσεστερ Σίτι!

30.05.2024 | 12:30

Η κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος Αγγλίας ήρθε να μεγαλώσει κι άλλο τον μύθο της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» έδωσαν μάχη μέχρι τέλους με την Άρσεναλ στη κούρσα της φετινής Premier League και εν τέλει κατάφεραν να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο. Να διατηρήσουν τα σκήπτρα και να μεγαλώσουν την ιστορία τους.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κανείς δεν υστέρησε από αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Κάποιοι όμως ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσα σε αυτούς και ο 31χρονος τερματοφύλακας, Έντερσον Μοράες. Ο Βραζιλιάνος ήταν εκεί όπου τον χρειάστηκε η ομάδα του. Τώρα όμως, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο σκέφτεται σοβαρά να κλείσει το άκρως πετυχημένο κεφάλαιο στο Νησί και να προχωρήσει στην καριέρα του. Ομάδες από τη Σαουδική Αραβία δελεάζουν τον Έντερσον τάζοντάς του αμύθητα ποσά.

Διάβασε επίσης: Ο Γκρίλις γνωρίζει πως φέτος… δεν βλεπόταν!

Ματιές στη Βρέμη από την Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ δεν πρόκειται να βάλει μεγάλα εμπόδια στην επιθυμία του Βραζιλιάνου. Θα ζητήσει τα νούμερα που θεωρεί πως ισοδυναμεί με την αξία του και θα τον αφήσει να φύγει. Ήδη τα διεθνή ΜΜΕ έχουν φέρει στην επιφάνεια πιθανά ονόματα τερματοφυλάκων που αρέσουν στον προπονητή της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα. Η γερμανική BILD σήμερα με δημοσίευμά της αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας στο πρόσωπο του κίπερ της Βέρντερ Βρέμης, Μίχαελ Ζέτερερ. Ο 29χρονος ολοκλήρωσε μια γεμάτη χρονιά στη Βρέμη και με τις καλές του εμφανίσεις ανέβασε τις μετοχές του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων. Είναι σαφές όμως πως αν η Σίτι ενδιαφερθεί σοβαρά τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εκείνον. Το συμβόλαιό του με τη Βέρντερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version