ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Καθάρισε» άνετα και πάτησε κορυφή η Παρί! (vid)
Η… μαγεία Μόντριτς και Βινίσιους έσωσε τη Ρεάλ! (vid)
Πήρε το τρίποντο έστω και με το… στανιό η Γιουβέντους! (vid)
Ο Μόντριτς των ρεκόρ… σέρβιρε γκολ στον Βινίσιους (vid)
«Κοιμήθηκε» η άμυνα της Ρεάλ και η Θέλτα ισοφαρίζει! (vid)
Ο Μπαπέ «απαντάει» στην κριτική και τις φήμες με… γκολάρα στο Βίγκο! (vid)
Τάκλιν για… σκότωμα από τον Ρομανιόλι – Με 10 η Λάτσιο! (vid)
Η Λίβερπουλ θέλει να «κλέψει» το… διαμάντι του Ερυθρού Αστέρα!
«Καταδίκασε» την Άρσεναλ με τραγική… πατάτα ο Κίβιορ! (vid)
«Πληγώνει» την Άρσεναλ με κομπίνα σκέτη… μαγεία η Μπόρνμουθ (vid)
Σπάει κατάρες και ρεκόρ αυτός ο τυφώνας «Κέιν»! (vid)
Στην Μπόρνμουθ η… τούρτα και στην Άρσεναλ ούτε καν κερασάκι! (vid)
Ένα και να… καίει από τη Μίλαν! (vid)
Δύσκολα τα πράγματα για την Άρσεναλ: Απευθείας κόκκινη για Σαλιμπά! (vid)
«Έκρυψε» την μπάλα η Μίλαν και πέτυχε εντυπωσιακό γκολ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

Συγκλονίζει ο Φατζιόλι: «Παλεύω με δαίμονες, αλλά θα τους νικήσω»

Ο Νικολό Φατζιόλι σε συνέντευξή του στην Ιταλία αναφέρθηκε στο άσχημο παιχνίδι του τζόγου που του στοίχισε μεγάλο μέρος της σεζόν.

Συγκλονίζει ο Φατζιόλι: «Παλεύω με δαίμονες, αλλά θα τους νικήσω»

«Το παιχνίδι καταβρόχθισε τη ζωή μου», παραδέχτηκε στην Gazzetta dello Sport ο Νικολό Φατζιόλι, προεπιλεγμένος για το Euro-2024, λίγες μόλις ημέρες αφότου εξέτισε επτάμηνη τιμωρία του για αθλητικά στοιχήματα. «Ξέρω ότι είμαι τυχερός, αλλά με κατάπιε ένα κενό που δεν βλέπει κανέναν στα μάτια και δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ κοινωνικών τάξεων. Ξέρω ότι υπάρχουν συνομήλικοι μου σε πιο δραματικές συνθήκες από τις δικές μου, ότι δεν έχω δικαίωμα να επικαλεστώ την κατανόηση. Αλλά δεν θέλω επίσης να είμαι υποκριτής. Όλα ξεκίνησαν ως παιχνίδι», είπε ο Ιταλός μέσος της Γιουβέντους στην πρώτη του συνέντευξη μετά το υπόθεση αθλητικών στοιχημάτων σε παράνομες πλατφόρμες που κατέκλυσε το ιταλικό ποδόσφαιρο το περασμένο φθινόπωρο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Όταν τελειώνεις την προπόνηση γύρω στις 4-5 το απόγευμα, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με ένα κενό. Αν δεν έχεις τίποτα άλλο στη ζωή σου, αυτή η άβυσσος σε ελκύει, βαριέσαι, ακόμα κι αν φαίνεται παράλογο. Πολεμώ ενάντια στους δαίμονες, αλλά θα κερδίσω», εξήγησε.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο του εαυτού μου. Το παιχνίδι μου είχε καταβροχθίσει τη ζωή, είχε γίνει εμμονή, εφιάλτης. Έχασα τελείως τα πατήματά μου τον Ιανουάριο του 2023, έπαιζα άσχημα, προπονούμουν ακόμα χειρότερα, το κεφάλι μου ήταν αλλού. Έπιασα πάτο, το ποδόσφαιρο δεν ήταν πια το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου»», συνέχισε ο 23χρονος μέσος.




Ένας άλλος Ιταλός διεθνής, ο Σάντρο Τονάλι (Νιούκαστλ), έλαβε οκτάμηνη τιμωρία, μια πιο αυστηρή κύρωση επειδή παραδέχτηκε ότι είχε στοιχηματίσει σε αγώνες αυτών των πρώην ομάδων.

«Κάποιοι μας περιέγραψαν ως τέρατα. Έκανα κακό μόνο στον εαυτό μου, ποτέ δεν έφτιαξα ή ήθελα να επηρεάσω το αποτέλεσμα ενός αγώνα», επέμεινε.

Κατά τη διάρκεια της επτάμηνης τιμωρίας του, ο Φατζιόλι υποβλήθηκε σε θεραπεία και γέμισε τις μέρες του παίζοντας τένις ή «πάντελ»: «Δεν έχω τελειώσει και δεν θα ολοκληρώσω ποτέ την καταπολέμηση αυτού του εθισμού», παραδέχτηκε.

Μόλις εξέτισε την τιμωρία του, επέστρεψε στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους και έπαιξε στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος της σεζόν.

Έκπληξη ήταν και για τον ίδιο η κλήση του Ιταλού προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι στην ομάδα των 30 που θα προετοιμαστεί για το Euro-2024 στη Γερμανία από την Παρασκευή: «Δεν το περίμενα, αλλά το ήλπιζα. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι στην τελική λίστα για το Euro», κατέληξε ο μέσος που έχει παίξει ένα ματς μέχρι στιγμής με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ