Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Μπαπέ εκδηλώθηκε και ξεκίνησε να υπογράφει φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Εθνικές Ομάδες

O Μπαπέ εκδηλώθηκε και ξεκίνησε να υπογράφει φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)

Η αγάπη του Κιλιάν Μπαπέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν κρύβεται!

31.05.2024 | 11:42

Είναι κοινό μυστικό! Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τυχερή! Η ομάδα που προσεχώς θα υπογράψει τον Κιλιάν Μπαπέ. Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε τη θητεία του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ετοιμάζεται μετά το EURO2024 να ανοίξει τα φτερά του και να βρεθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο «έρωτας» του Μπαπέ με τη «Βασίλισσα» δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί! Πλέον ο Γάλλος σούπερ σταρ όντας ελεύθερος δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν για τις πράξεις του. Όπως αυτή παρακάτω. Ο Μπαπέ εθεάθη στην προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας να υπογράφει φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης. Φανέλες της νέας του ομάδας.

Ο Κιλιάν Μπαπέ χαμογελαστός υπογράφει εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο 25χρονος όπως είναι λογικό ήταν το επίκεντρο μερίδας φιλάθλων που βρέθηκαν στην προπόνηση των «Τρικολόρ». Κάποιοι εξ΄ αυτών κατευθύνθηκαν στο μέρος του και του ζήτησαν να υπογράψει φανέλες της Ρεάλ. Ο Μπαπέ με τα χαράς υπέγραψε και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version