ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ετοιμάζεται μεγάλη επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Αλάμπα!
Ρόι Κιν για Κριστιάνο: «Παραμένει ο καλύτερος επιθετικός του κόσμου»
Άπειρα respect σε Ράις: «Δεν πανηγύρισα… Σεβάστηκα τη μνήμη των πεθαμένων παππούδων μου»
Απίθανος Αντσελότι: «Τελευταία μου δίνουν το χειρότερο δώρο…Μασημένες τσίχλες!»
Εθνική ομάδα: Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και… καυτό Ιωαννίδη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Κεφαλιά… κανονιά από τον Ιωαννίδη για το 3-0! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Απλά και όμορφα το 2-0 με τον Κουλιεράκη! (vid)
Ελλάδα – Φινλανδία: Ο Ιωαννίδης είπε… ευχαριστώ για το δώρο και έκανε το 1-0! (vid)
Μαρτίνες: «Πρότυπο για κάθε νέο παιδί ο Κριστιάνο και ο Πέπε!»
Εθνική ομάδα: Αυτούς διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στη Φινλανδία!
Ομορφιές στο Ντόρτμουντ: Αντίο στον Χούμελς, επιστροφή Κλοπ και χορταστικό φιλικό με 9 γκολ!
Ιρλανδία – Αγγλία: Ράις και Γκρίλις σκόραραν κόντρα στην παλιά τους εθνική! (vids)
Ξανά πόλος έλξης η Σαουδική Αραβία – Οι κορυφαίες μεταγραφές του καλοκαιριού!
Δεν είναι για όλους η Μπαρτσελόνα: Οι «σπόντες» του Βίτορ Ρόκε
MARCA: Γίνεται «Μίδας» στην Αγγλία ο Χάαλαντ με… ανοιχτή πόρτα για Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Ομπαμεγιάνγκ για Αρτέτα: «Για αυτό με έδιωξε! Αν ήταν λίγο… άνθρωπος θα κατανοούσε»

Ο Ομπαμεγιάνγκ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην αποχώρηση του από την Άρσεναλ...

Ομπαμεγιάνγκ για Αρτέτα: «Για αυτό με έδιωξε! Αν ήταν λίγο… άνθρωπος θα κατανοούσε»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ έγραψε την δικιά του ιστορία με την Άρσεναλ, ωστόσο αποχώρησε σαν αποτυχημένες από το Λονδίνο με απόφαση του Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος αποφάσισε να τον τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες…

Από την πλευρά του ο Γκαμπονέζος σούπερ σταρ, με δηλώσεις του μετά από αρκετούς μήνες, αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησης του από τους Λονδρέζους, τονίζοντας πως δεν ήταν ξεκάθαρα δικιά του η ευθύνη, ρίχνοντας το μπαλάκι στον Αρτέτα…

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Μπαρτσελόνα

«Ήταν την περίοδο του COVID και παίζαμε, νομίζω, με την Έβερτον. Η σεζόν μου δεν ήταν εξαιρετική, δυσκολευόμασταν στο πρωτάθλημα και μια μέρα πριν ο προπονητής μας είπε: “Κοίτα, δεν έχει σημασία αν κερδίσουμε ή όχι, έχεις μια μέρα άδεια. Αν όμως θέλεις να φύγεις, πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου πριν τον αγώνα γιατί πρέπει να τηρείς τους κανόνες υγειονομικής ασφάλειας”, μας είπε»

«Η μητέρα μου πριν λίγους μήνες είχε πάει εγκεφαλικό, έκανε ζέστη και θα ήταν Χριστούγεννα, οπότε πήγα να δω τον προπονητή και του είπα: «Κόουτς, έρχομαι να σε δω γιατί θα ήθελα να φύγω για να  πάω να πάρω τη μητέρα μου να τη φέρω πίσω για τις διακοπές ». Μου λέει κανένα πρόβλημα. Ήξερε πολύ καλά τι είχε συμβεί, τη μέρα που συνέβη μου είχε ήδη δώσει την άδεια να πάω να τη δω. Μου δίνει λοιπόν άδεια και μου λέει να μιλήσω με τον γιατρό για την επιστροφή σε σχέση με τον COVID. Επειδή όμως η μητέρα μου είχε να κάνει εξετάσεις, άργησα μια μέρα ακόμα. Άργησα να κάνω το τεστ covid κάποιες ώρες και αυτό ήταν που πείραξε τον Αρτέτα»

«Φτάνω πίσω στο Λονδίνιο και ο προπονητής τελειώνει τη συνάντησή του και μετά με αρπάζει και με σκίζει εντελώς, μου φωνάζει σαν τρελός, μου λέει: «Μου έβαλες μαχαίρι στην πλάτη. Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό με δεδομένες τις στιγμές που περνάμε ». Εκείνη τη στιγμή λέω στον εαυτό μου ότι δεν πρόκειται να του απαντήσω γιατί θα τελειώσει με βαρύ τσακωμό. Δεν πήγα για πάρτι. Ξέρει πολύ καλά τον λόγο της αποχώρησης μου, οπότε εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνω γιατί μου φώναζε έτσι..

Πηγαίνω σπίτι και με φωνάζει ο γιατρός και μου λέει: «Αύριο, ο προπονητής δεν θέλει να είσαι εκεί στην προπόνηση». Είπα εντάξει, ήξερα ότι ερχόταν το επόμενο ματς και είπα στον εαυτό μου: «Γαμώτο για άλλη μια φορά όλοι θα το συζητήσουν, θα γίνει χάος, τι τρελό είναι αυτό». Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί…

Οι μέρες περνούν και ο γιατρός μου λέει: «Κοίτα, δεν θέλει να είσαι άλλο με την ομάδα, αλλά θα μπορείς να έρθεις να προπονηθείς αλλά χωριστά». Λέω στον εαυτό μου εντάξει… Και μετά, με παίρνει τηλέφωνο και έχουμε μια συνάντηση για να μου εξηγήσει ότι μου αφαιρεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού και δεύτερον να προπονούμαι περισσότερο με την δεύτερη ομάδα. Μου είπε πως θα έπρεπε να γίνω παράδειγμα και ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Εκείνη τη στιγμή είπα: «Παραδέχομαι ότι έχω το μερίδιο ευθύνης μου, αλλά την πραγματική αιτία νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις αν είσαι λίγο άνθρωπος. Μπορείτε να καταλάβετε την κίνησή μου ».

Μετά από αυτό, τελείωσε, έμεινα για ένα μήνα να κάνω προπόνηση μόνος μου περιμένοντας να φύγω από εκεί…»

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ