Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Περιζήτητος ο Βαγγέλης Παυλίδης, το έντονο φλέρτ με την «Αιώνια Πόλη»
Ρόμα

Περιζήτητος ο Βαγγέλης Παυλίδης, το έντονο φλέρτ με την «Αιώνια Πόλη»

H Ρόμα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έβαλε στο στόχαστρό της τον Βαγγέλη Παυλίδη!

31.05.2024 | 14:03

Διέλυσε όλα τα κοντέρ ο Έλληνας επιθετικός! Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν μακράν από τη δεύτερη η καλύτερη της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Οι αριθμοί του 25χρονου μιλούν από μόνοι τους. Πέτυχε 29 γκολ σε 34 αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ πρόσθεσε ακόμη τρία στο Europa Conference League. Μια μαγική πορεία του Θεσσαλονικιού με τη φανέλα της Άλκμααρ που του χάρισε το «χρυσό παπούτσι» της Eredivisie (το μοιράστηκε με τον Ντε Γιονγκ της PSV).

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως είναι φυσικό, τα κατορθώματα του ταλαντούχου επιθετικού έχουν ανοίξει την όρεξη σε πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Άλκμααρ έχει τον πρώτο λόγο στο συμβόλαιο του Παυλίδη όμως μοιάζει δύσκολο να καταφέρει να τον διατηρήσει στις τάξεις της και την επόμενη σεζόν. Σύλλογοι από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ισπανία και την Ιταλία περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Έλληνα άσσου.

Διάβασε επίσης: Η Ελλάδα έφτασε τη… Γαλλία σε εν ενεργεία ευρωπαϊκά συλλογικά τρόπαια!

Το ενδιαφέρον της Ρόμα και το… έλα του Ντε Ρόσι σε Παυλίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης από μεριάς του δε δείχνει να βιάζεται και περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση για την καριέρα του. Στην Ιταλία πάντως η Leggo πως ο 25χρονος βρίσκεται ψηλά στις επιλογές της Ρόμα και του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο τελευταίος πήρε το πράσινο φως και συνεχίζει στον πάγκο των «τζιαλορόσι». Βασικός υποψήφιος για τη κορυφή της επίθεσης της Ρόμα είναι ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ όμως η τιμή του είναι πολύ υψηλή.

Δεύτερος έρχεται ο Βαγγέλης Παυλίδης, με την Άλκμααρ ωστόσο να ζητά με τη σειρά της ποσά που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη έχει ξεπεράσει προ πολλού αυτό το ποσό. Θα μπορούσε η Ρόμα να «χτυπήσει» τον Έλληνα φορ;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version