Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο Champions League και όχι στη Τσέλσι του χρόνου ο Μπρόγια
Τσέλσι

Στο Champions League και όχι στη Τσέλσι του χρόνου ο Μπρόγια

Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να βρεθεί σε ομάδα Champions League εμφανίζεται ο Αλβανός επιθετικός της Τσέλσι, Αρμάντο Μπρόγια.

31.05.2024 | 10:54

Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι της Τσέλσι δεν θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του Αλβανού επιθετικού, Αρμάντο Μπρόγια. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήταν ο τελευταίος χρονικά προπονητής των «μπλε», ο οποίος έδωσε το πράσινο φως για τον δανεισμό του 22χρονου επιθετικού. Ο Μπρόγια στο δεύτερο μισό της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα. Πήρε λίγες ευκαιρίες, δεν είχε σχεδόν ποτέ θέση στο βασικό σχήμα όμως και πάλι το όνομά του κυριαρχεί στη μεταγραφική αγορά.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Υπάρχουν ωστόσο πολλοί αυτοί που πιστεύουν σε εκείνον. Πολλοί που παρουσιάζονται βέβαιοι πως αν κάποια ομάδα εμπιστευτεί τον Μπρόγια, αυτός θα δείξει τις πτυχές του σπουδαίου ταλέντου του. Η επιστροφή του στην Τσέλσι το προσεχές καλοκαίρι θα είναι πολύ σύντομο. Ίσως πριν αλλά πιθανότερο μετά το EURO ο Αλβανός επιθετικός θα βρίσκεται στον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Διάβασε επίσης: Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θέλουν το καλύτερο αριστερό μπακ!

Προς Μονακό και Champions League ο Αρμάντο Μπρόγια

Με ρεπορτάζ της η γαλλική L’ Equipe αναφέρει σήμερα πως η Μονακό βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Αρμάντο Μπρόγια. Οι Μονεγάσκοι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο Champions League και θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά το δυναμικό τους με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές.

Αυτή τη στιγμή εμφανίζονται ως η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αγοράσει τον παίκτη από την Τσέλσι. Έχουν προβάδισμα έναντι των Γουότφορντ και Μίλαν που με τη σειρά τους θέλουν τον 22χρονο στις ομάδες τους. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το θέλω του ίδιου του παίκτη αλλά και τη στάση της Τσέλσι. Ίσως οι «μπλε» να περιμένουν το EURO ευχόμενοι σε μια καλή παρουσία του παίκτη τους στη διοργάνωση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version