Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έδωσε εντολή ο Μότα: Θέλει πάση θυσία δύο παίκτες να μην… χαιρετίσουν τη Γιουβέντους!
Γιουβέντους

Έδωσε εντολή ο Μότα: Θέλει πάση θυσία δύο παίκτες να μην… χαιρετίσουν τη Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους κάνει από τώρα τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν και ο Τιάγκο Μότα έχει βρει τους απόλυτους πρωταγωνιστές του.

01.06.2024 | 18:22

Η Γιουβέντους θέλει να ξεχάσει τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Γι’ ακόμη μία χρονιά η «Μεγάλη Κυρία» ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν έκανε τίποτα σημαντικό. Τίποτα το σοβαρό. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποχώρησε. αφήνοντας πίσω του πολλές ανοιχτές πληγές για τον σύλλογο από το Τορίνο.

Δεν ήταν μόνο η αναποτελεσματικότητα που συνόδευε τον Ιταλό προπονητή. Αλλά και το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις η ιταλική ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο. Αλλά κυρίως οι παίκτες της άλλαζαν πάσες, ώστε να κρατήσουν το σκορ ή για να μην δεχτούν γκολ. Κοινώς δεν θύμιζαν σε τίποτα τη Γιουβέντους από το παρελθόν όπου έπαιρνε τη μία νίκη, μετά την άλλη και σημείωνε απανωτά τέρματα.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Με αυτά τα παπούτσια θα παίξει στον τελικό ο Τόνι Κρόος!

Ο Τιάγκο Μότα γνωρίζει πολύ καλά ότι μπροστά του έχει πολλή δουλειά. Ότι έχει δύσκολο έργο. Γι’ αυτό τον λόγο ήδη βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, ώστε να μην χαθούν δύο παίκτες. Δύο παίκτες, όπου για εκείνον είναι κάτι παραπάνω από σημαντικοί. Σύμφωνα με το «CalcioMercato». Ο πρώτος είναι ο Αντριέν Ραμπιό. Η Γιουβέντους έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον εκπρόσωπό του, ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2029.

Ο δεύτερος είναι ο Γκλέισον Μπρέμερ. Ο ταλαντούχος αμυντικός είναι ένας από τους πιο δυνατούς και πιο σημαντικούς παίκτες της «Μεγάλης Κυρίας» και ο Μότα θέλει να… χτίσει πάνω του.

Αλλάζει ριζικά από αυτό το καλοκαίρι η Γιουβέντους!

Ο Τιάγκο Μότα έχει ήδη ξεκινήσει να έχει στενές επαφές με τους ανθρώπους της Γιουβέντους που «τρέχουν» τα πράγματα και τις εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο νεαρός προπονητής έχει θέσει ως πρώτο στόχο να…. στείλει αδιάβαστους πολλούς παίκτες, ώστε να μαζευτούν χρήματα και να μπουν για μεταγραφές!

Κάτι που δεν θα βοηθήσει μόνο οικονομικά τον σύλλογο. Αλλά θα υπάρχει και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο για το ποιοι υπολογίζονται και ποιοι όχι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version