Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Και του χρόνου στη Ρεάλ ο Μόντριτς, ήδη υπέγραψε ανανέωση» (pic)
Champions League

«Και του χρόνου στη Ρεάλ ο Μόντριτς, ήδη υπέγραψε ανανέωση» (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Λούκα Μόντριτς συμφώνησε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

01.06.2024 | 16:43

Ανήμερα του τελικού του Champions League, βγήκε μια είδηση από τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που έχει να κάνει με την ανανέωση του Λούκα Μόντριτς! Ο Κροάτης διεθνής μεσοεπιθετικός φέρεται να υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης παρότι τον Σεπτέμβρη κλείνει τα 39 και μπαίνει στα 40 του χρόνια!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ιταλός καταξιωμένος δημοσιογράφος, ειδήμων στα μεταγραφικά και μέντορας του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε πως ο Μόντριτς ήδη έχει βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τη «βασίλισσα». Απόψε στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Ντόρτμουντ τόσο ο ίδιος όσο και οι Κρόος και Καρβαχάλ θα διεκδικήσουν το έκτο τους Champions League.

Ο Λούκα Μόντριτς και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμα μαζί όπως προσυπογράφει ο Ντι Μάρτζιο, για μια ιστορία αγάπης που συνεχίζεται μετά από 12 χρόνια. Ο Κροάτης μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου, συνδέοντας τον εαυτό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version