Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάν’το όπως ο Μπέκαμ: Πρόταση από το MLS για Ρόις
MLS

Κάν’το όπως ο Μπέκαμ: Πρόταση από το MLS για Ρόις

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο «στέλνει» στο MLS τον Μάρκο Ρόις ένα 24ωρο μετά τον χαμένο τελικό του Champions League.

02.06.2024 | 23:32

Η πολυετής θητεία του Μάρκο Ρόις στην Ντόρτμουντ τελείωσε κι επίσημα στο «Γουέμπλεϊ». Ο χαμένος τελικός με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το κύκνειο άσμα του Γερμανού μεσοεπιθετικού. Ο ίδιος μπήκε στο ματς στο 72ο λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει και πολλά πράγματα. Εντέλει, η ιδιότητα του… λούζερ δεν τον εγκατέλειψε ούτε χθες. Αν μη τι άλλο και όσο προσβλητικό αν φαίνεται για έναν τεράστιο παίκτη όπως αυτός, η τύχη δεν του έχει χαμογελάσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί που τον άφησαν εκτός από αρκετές εθνικές διοργανώσεις. Είναι ότι δεν του πήγαν κιόλας τα πράγματα. Δεν πήρε όσα τρόπαια άξιζε και έτσι έβγαλε τη φανέλα της Μπορούσια.

Πιθανός προορισμός του Γερμανού χαφ το MLS σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός ρεπόρτερ αποκαλύπτει πρόταση των Λος Άντζελες Γκάλαξι για τον πολύπειρο άσο ως ελεύθερο. Θυμίζουμε πως από την εν λόγω ομάδα δεν πέρασαν και λίγοι αστέρες. Πρώτος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κι ακολούθησαν οι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Στίβεν Τζέραρντ μεταξύ άλλων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version