Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα και… ξερό ψωμί για τον Ντε Γιονγκ!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα και… ξερό ψωμί για τον Ντε Γιονγκ!

O Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν έχει κανέναν λόγο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

02.06.2024 | 16:35

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ήταν και παραμένει, μέχρι και σήμερα, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός χαφ τα κάνει όλα και συμφέρει. Είναι άλλωστε από εκείνους που θα τρέξουν πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα μοχθήσουν αλλά η ποιότητα δεν λείπει από το παιχνίδι του.

Ο πρώην μέσος του Άγιαξ, όμως, κάθε καλοκαίρι βλέπει το όνομά του στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ότι μπορεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ότι μπορεί να πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή στην Τσέλσι. Αυτό φέτος μπορεί να αλλάξει; Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που ο Χάνσι Φλικ είναι ο νέος τεχνικός των Καταλανών.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε ένα πράγμα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και εκείνος έσκασε στα γέλια!

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ με δηλώσεις του στη «NOS» επισήμανε ότι δεν βλέπει και δεν βρίσκει κάποιο σοβαρό λόγο να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα. Άλλωστε ο στόχος του ήταν και παραμένει ο ίδιος. Να συνεχίσει να παίζει όσο πιο καλά γίνεται σε αυτό το επίπεδο, ώστε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του και την ομάδα του να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Αυτό δεν έχει αλλάξει και μάλλον δεν πρόκειται να αλλάξει στο εγγύς μέλλον.

Αν και πολλά θα κριθούν μετά το τέλος του Euro, όπως άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ:

«Αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα; Ναι! Ο σκοπός μου ήταν και παραμένει ο ίδιος. Να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου περνάμε πολύ ωραία και έχουμε μπει για τα καλά στους ρυθμούς της πόλης.

Ο Χάνσι Φλικ με θεωρεί το “κλειδί” στην Μπαρτσελόνα; Είναι κάτι ωραίο αυτό να το ακούς από κάποιον. Μίλησα ήδη μαζί του και θα κάνουμε πάλι μία κουβέντα στο τέλος του Euro για να δούμε».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version