Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Πέθανε» ο Κλοπ μόλις έκανε το 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης! (pic/vid)
Champions League

«Πέθανε» ο Κλοπ μόλις έκανε το 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης! (pic/vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μόνο χαρούμενος δεν ήταν με όλα όσα είδε στον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Ντόρτμουντ.

02.06.2024 | 17:05

O Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι μόνο καλός προπονητής. Ο Γερμανός τεχνικός ξεχωρίζει, γιατί μπορεί να δημιουργεί δυνατούς συνδέσμους και δυνατές σχέσεις με τους παίκτες του σε όποια ομάδα και αν βρίσκεται.

Ναι, σίγουρα τα χρόνια πέρασαν από την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αλλά κανείς δεν τον έχει ξεχάσει, μιας και ήταν επίσημος καλεσμένος των Βεστφαλών στον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε ένα πράγμα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και εκείνος έσκασε στα γέλια!

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε και δεν έχει καλή προϊστορία με την ισπανική ομάδα. Ο «Κλόπο» έχει χάσει σε δύο τελικούς με αντίπαλο τους Μαδριλένους. Ο πρώτος τελικός που δεν πήγε πολύ καλά ήταν το 2018 και δεύτερος το 2022 στο Παρίσι.

Αυτή τη φορά ο Γερμανός τεχνικός έμεινε με την πικρή γεύση στο στόμα, βλέποντας την Μπορούσια Ντόρτμουντ από τις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ» να χάνει με σκορ 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η έκφραση του Κλοπ μετά το 2-0 είναι χαρακτηριστική και δείχνει πόσο πολύ δεν το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα ή πόσο πολύ είχε ξενερώσει!

Ιδού η αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ:







Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version