Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα νούμερα το λένε ξεκάθαρα: Ο Βινίσιους κοιτάει στα μάτια τον Μέσι!
Ρεάλ Μαδρίτης

Τα νούμερα το λένε ξεκάθαρα: Ο Βινίσιους κοιτάει στα μάτια τον Μέσι!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ με το γκολ που σημείωσε στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ντόρτμουντ δείχνει ότι μπορεί να φτάσει... ψηλά!

02.06.2024 | 18:45

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι από εκείνους τους παίκτες που τα κάνουν όλα. Και μάλιστα πολύ καλά! Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει την ικανότητα με την τεχνική του κατάρτιση να ντριμπλάρει τους αντίπαλους αμυντικούς! Αλλά και να σκοράρει όταν και όποτε έχει την ευκαιρία!

Ο νεαρός επιθετικός στα μεγάλα ματς όχι μόνο δηλώνει «παρών». Μα το… φωνάζει! Είναι καθοριστικός με τις εμφανίσεις του και την εν γένει αποτελεσματικότητά του!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε ένα πράγμα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και εκείνος έσκασε στα γέλια!

Ο Βινίσιους Τζούνιορ βρήκε δίχτυα στον τελικό του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ στο Παρίσι το 2022. Αλλά δεν έμελλε να μείνει εκεί, αφού από τα δικά του πόδια έγινε το 2-0 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έτσι, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, είναι οι δύο παίκτες στην ιστορία του θεσμού που έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα σε δύο τελικούς πριν καν γίνουν 24 ετών!

Και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει ακόμη περισσότερα από τον ταλαντούχο εξτρέμ στο μέλλον, αφού ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον «πιέζει» για περισσότερα γκολ και καλύτερα αποτελέσματα. Κάτι που έχει ξεκινήσει να αποδίδει και αν συνεχίσει έτσι τότε μπορεί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά από τώρα!

Βινίσιους Τζούνιορ: Ο άνθρωπος των τελικών και των μεγάλων στιγμών!

Δεν ήταν η πρώτη φορά. Και όπως όλα δείχνουν αν ο Βινίσιους Τζούνιορ συνεχίσει έτσι, τότε δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Ο νεαρός εξτρέμ κάνει πράγματα και θαύματα τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, εκεί που πρέπει να σταθεί κάποιος είναι ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί εύκολα να «μιλήσει» όταν η μπάλα καίει. Και δη σε τελικούς, αφού τις πιο πολλές φορές σκοράρει και κάνει τη διαφορά. Όπως φαίνεται και από τα παρακάτω νούμερα του Λατίνου παίκτη! Μιας και σε 10 τελικούς έχει βγει νικητής στους 9 και έχει σημειώσει επτά γκολ και έχει δώσει τέσσερις ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version