Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γιουβέντους θέλει τον ηγέτη της Νάπολι!
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θέλει τον ηγέτη της Νάπολι!

Η Γιουβέντους φαίνεται πως θέλει να προχωρήσει σε μία πολύ σημαντική προσθήκη το καλοκαίρι.

03.06.2024 | 23:35

Σύμφωνα με το «Tuttosport» (μέσω του «FCInterNews»), η Γιουβέντους θέλει να αποκτήσει τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο και έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση στη Νάπολι, η οποία ζητάει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για να αποχωριστεί τον αρχηγό της.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Ντι Λορέντζο εμφανίζεται έτοιμος για αυτή τη μετακίνηση το καλοκαίρι, με την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Νάπολι να επιβεβαιώνεται ρητά από τον ατζέντη του. Ο 30χρονος αμυντικός αισθάνεται έλλειψη εμπιστοσύνης από τον σύλλογο, γεγονός που τον ωθεί στην επιθυμία του για μεταγραφή.

Παρά τις προθέσεις του Ντι Λορέντζο, η Νάπολι θέλει να διατηρήσει τον αρχηγό της. Ο επερχόμενος προπονητής Αντόνιο Κόντε είναι μεγάλος θαυμαστής του και θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και ελπίζει ότι θα μπορέσει να τον πείσει να μείνει, αφού θα έχει καθοριστικό ρόλο στα πλάνα του.

Η Γιουβέντους προσπαθεί να «κλέψει» τον Ντι Λορέντζο

Η «Tuttosport» τονίζει ότι η Νάπολι θα προτιμούσε να πουλήσει τον Ντι Λορέντζο σε σύλλογο εκτός της Serie A, αποφεύγοντας την ενίσχυση ενός άμεσου αντιπάλου εντός Ιταλίας. Συγκεκριμένα, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Άστον Βίλα έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αμυντικού. Ωστόσο, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φαίνεται να προέρχεται από την Ιταλία, με την Ίντερ και τη Γιουβέντους να εμφανίζονται ως οι βασικοί διεκδικητές της υπογραφής του.

Για την Ίντερ, η επιδίωξη του Ντι Λορέντζο είναι στενά συνδεδεμένη με το μέλλον του Ντένζελ Ντάμφρις. Οι «Νερατζούρι» σκέφτονται μεταξύ της επέκτασης του συμβολαίου του Ντάμφρις ή της πώλησής του. Η αβεβαιότητα γύρω από τις συζητήσεις για το συμβόλαιο του Ντάμφρις αφήνει την πιθανή κίνηση της Ίντερ για τον Ντι Λορέντζο να εξαρτάται από την έκβαση αυτών των συζητήσεων.

Διαβάστε επίσης: Κιελίνι για Γιουβέντους: «Με τέτοιο ρόστερ, ούτε ο Γκουαρντιόλα… δεν θα κέρδιζε»

Η Γιουβέντους, από την άλλη πλευρά, επιδιώκει ενεργά να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Ντι Λορέντζο. Ο αθλητικός διευθυντής Κριστιάνο Τζιουντόλι, πρώην παίκτης της Νάπολι, είναι γνωστός θαυμαστής του 30χρονου. Η Γιουβέντους φέρεται να έχει προσφέρει στον Ντι Λορέντζο συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2028, αντιστοιχώντας στις τρέχουσες αποδοχές του ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά ανά σεζόν στη Νάπολι.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version